hur man skall avgöra hastigheter för däck

hur man skall avgöra hastigheter för däck

Hastighetsklasser är viktiga för motorvägar utan hastighetsbegränsningar, som den tyska Autobahn. Den lägsta hastigheter, företrädd av bokstaven L, är 75 km /h, men det är bara för lätt lastbil och off-road däck. Rating mest reservdäck, N, ligger 87 km /h och väl över den normala hastighetsgränser på landets motorvägar.

Hastigheter kan också påverka ett däck förmåga att hjälpa din bil uppnå topprestanda. Om bilens manual kräver en viss hastighet betyg för däcken, se till att betyg av de du köper minst matchar den lägsta betyg för att garantera optimal prestanda.

Du behöver:
diagram Hastighetsindex


1
Hitta servicenummer på sidan av däcken. . . Tjänsten tal ligger mellan däcket namn och däcktillverkaren namn.
2.
Leta upp de tre tecken som representerar hastighetskategori och belastningsindex på däcken. Det kommer att finnas tre tecken grupperas tillsammans, två siffror och en bokstav i mitten av servicenummer. Skrivelsen kommer att vara hastigheten betyg på däcket. Till exempel, om tre bokstäver var 91U skulle U vara hastigheten betyg.
3.
Använd ett diagram hastigheter, tillgängliga online, för att fastställa den högsta hastighet rating från betyget på däcket. Till exempel, om "U" var hastigheter skulle den maximala hastigheten 124 mph.

Tips och varningar


 • Hastighetsklasser inte krävs av den amerikanska Department of Transportation (DOT), så denna information inte får tryckas på dina däck.
 • Kontrollera att däcket inte har skadats på något sätt och är ordentligt uppblåst. Annars kommer hastigheter inte vara tillförlitlig.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar en maska galler på en Jaguar X-Type
  hur nötkött upp upphängning på dodge lastbilar
  bilstereo borttagning instruktioner
  hur man bygger prestanda i fyrcylindriga motorer
  hur du installerar en laddtryckmätare på en turbo
  hur man gör en 4-cylindrig Dodge Neon snabbare
  hur man installerar bogsering speglar på ett 2007 GMC Sierra
  hur du anpassar din Toyota
  hur du tar bort färg från en uretan stötfångaren på en korvett
  hur du gör din egen farthållare för motorcykel