hur man sätter en dragkrok på min bil

hur man sätter en dragkrok på min bil

Det kommer en tid då alla skulle behöva lite mer plats i sina fordon för att transportera saker från en plats till en annan. Kanske du ska flytta eller bara vill ta några cyklar till parken, åt båda hållen, du behöver mer utrymme. Ett enkelt fix är att lägga till en dragkrok på bilen. På så sätt kan du koppla in en trailer, cykelställ eller ens en liten båt trailer och få de tunga sakerna flyttas lätt. I detta fall är projektet fordonet en 2007 Toyota Prius, men processen är liknande för andra fordon.

Du behöver:
Jack
. Pallbockar.
Dragkrok kit.
Skruvmejsel.
3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
Tin snips.


1.
Lyft upp fordonet med hjälp av domkraft och placera den på pallbockar. Se till att vagnen är säker innan du krypa under den.
2.
Leta plastskyddet på förarsidan av bilen, under reservdäcket väl. Använd skruvmejsel för att ta bort klipp som håller fast panelen på plats, ställ sedan in panelen åt sidan. Skruva loss tå krokar från båda sidor av fordonet med hjälp av 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
3.
Lyft skumt på fordonet och fäst den på fordonet vid de platser där dragkrokar var monterade med hjälp av 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag. Håll bultarna löst för nu, medan du placerar allt tillsammans. En gång varje bult är på plats, dra ner dem med hjälp av 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
4.
Placera plastskyddet som du tog bort i steg 2 på marken så att det är orienterade på samma sätt som det skulle vara på bilen. Det är en plast puckel i panelen, och den måste tas bort för att passa runt kopplingen. Skär ut med hjälp av tenn snips Fäst den tillbaka på plats på fordonet.
5.
Höj fordonet bort av domkraften med hjälp av domkraft och sätt tillbaka den på marken .


Relaterade artiklar


vad är en billet grill?
Inaktivera säkerhetsbältet larm på en Toyota
hur man installerar en avlägsen oljefilter
hur du ansluter en eftermarknad radion till en fabrik Bose
hur man byter undre länkarmar på en GM lastbil
effekten av större däck på en slutlig utväxling
nissan stereo avlägsnande
hur du anpassar bilmattor
Fördelarna med xenonljus
hur du tar bort Träpaneler sidospår från en stationsvagn