hur man kan jämföra bil GPS

hur man kan jämföra bil GPS

En bärbar Global Position System (GPS) sitter i din bil för att hjälpa dig till en viss adress. När du har en bil GPS-enhet, det finns inget behov av vägkartor eller vägbeskrivningar skrivas ut från datorn. Enheten kan ge dig den riktningen du behöver så att du kan komma fram till din destination snabbt utan att förlora din väg. Varje bilägare bör jämföra de funktioner och fördelar med dessa enheter
1
Handla bil GPS kan du enkelt överföra från en plats till en annan. Köpa en bärbar apparat kan du flytta den från ett fordon till en annan. Om du använder mer än ett fordon, bärbarhet på din bil GPS-enheten är en funktion du kan inte gå utan.
2.
Titta på skärmen på din bil GPS-enhet. Kontrollera att skärmen är tillräckligt stor så att du kan se det i din bil, men inte så stort att det övervinner resten av era skärmar. En skärm som är ungefär 3 u00BD inches är en idealisk storlek för de flesta fordon. Köpa bil GPS med en pekskärm är en annan funktion du kommer att gilla.
3.
Tänk GPS-funktioner som låter dig göra ändringar i den verbala riktlinjer som enheten. Ändra volymen och välja olika accenter kan göra det verbala vägledning lättare att förstå när du är på väg.
4.
Säkerställ att maskinen är lätt att uppdatera. Ändringar eller tillägg till vägar får inte visas i GPS-enheten förrän du har uppdaterat den. Regelbundet uppdatera din GPS hjälper att du alltid har den mest korrekta informationen.
5.
Fråga om antalet platser av intresse din bil GPS-enheten ger när du reser. Sevärdheterna är landmärken, såsom företag i närheten eller attraktioner, som kan hjälpa dig att identifiera var du skall köra. För bästa information, leta efter en GPS-enhet med minst 4,5 miljoner intressanta platser.
6.
Uppgraderar till njuta specialitet fordonsindustrin funktioner, till exempel en bred skärm och text-till -tal. En widescreen-skärm ger dig mer utrymme att visa kartor och information. Text-till-tal ändrar verbala vägledning du kommer att höra från "sväng vänster i 100 meter" till "sväng vänster på Hester Street. "
7.
Hör trafikuppdateringar live när du handlar för bil GPS enheter som erbjuder denna funktion. Förutom en kompatibel enhet, du behöver en trafik-mottagare och ett abonnemang på en trafik rapportering tjänsten. trafikuppdateringar live erbjuda information om säkerhetskopior, olyckor och förseningar, så att du kan ändra din rutt och undvika överbelastade områden.
8.
Lyssna på musik och se namnet på artisten och låten som visas på skärmen. Den här funktionen finns på enheter som är utrustade med MP3-spelare och tittare bild.
9.
Ange information med hjälp av röstkommandon. Röstigenkänning kan du berätta för din GPS-enheten där du vill gå, vilket är mycket säkrare att göra under bilkörning än att skriva din information i systemet.
10.
Kör till flera destinationer med Vägval för flera rutter. Om du tar vägen resor som har flera ben på din linje har flera destination routing dig med vägbeskrivningar som hjälper dig att komma fram till varje plats.
11.
Ta hand om akuta behov när du använda akut skärmar på din bil GPS-enhet. Akut skärmar ger dig en vägbeskrivning till närmaste bensinstation, polis och sjukhus.


Relaterade artiklar


hur du tar bort radion på en Honda
hur du tar bort ford explorer platser
hur man installerar bilfönstret-bricka LED-lampor
hur kan en chevy lumina kan programmeras om för bättre bränsleekonomi?
interna struktur gas chocker
hur man installerar en pionjär multikanalsmottagare
hur man ansluter en roady xm Delphi till en bilstereo
vad är en front krängningshämmare?
hur till göra min Yamaha Custom har Loud Pipes
Ram Air vs kall luftintaget