hur man installerar en Mazda CX-9 takräcke

hur man installerar en Mazda CX-9 takräcke

Mazda CX-9 är en crossover SUV, som har plats för sju passagerare och en kraftfull V-6 motor för att få dem till sin destination. Trots att fordonet kommer beståndet med en massa olika alternativ, inte varje modell levereras med ett takräcke, något som många människor vill så att de kan bära tung last på toppen av SUV

Du behöver:.
Fabrikens tak rack.
Trappstege.
T-25 Torx-skruvmejsel.


1.
Använd en stege för att få på taket på fordonet. Leta upp de tre plastpluggarna på vardera änden av plastremsor som kör fordonets längd och ta bort dem från rälsen. Det finns en pil på dessa tak. Skjut dem i den riktning som anges av pilen, och de kommer att lossna. Detta kommer att utsätta gängade hål i taket för att bulten på räcket.
2.
Med skruvarna som följer med takräcket och T-25 Torx-skruvmejsel, bult centrum stöder medföljer takräcket kit i mitten av de tre hålen på sidorna som du just utsatt. Dessa Center stöder ser ut som ett "T" med en rundad topp. Basen för att T-form måste peka mot mitten av fordonet.
3.
Lyft sidoskenorna som kommer med takräcket kit på taket och skruva ner dem med hjälp av medföljande hårdvara och T-25 Torx-skruvmejsel. Gör detta för båda sidor och skjut sedan fram och bak täcker över ändarna på takräcket, och lås dem på plats.
4.
Bolt tvärbalk till centrum stöder hjälp T-25 Torx-skruvmejsel och de medföljande hårdvara.


Relaterade artiklar


hur man får mer hästkrafter på Jeep Grand Cherokee
bilstereo installationen tips
sätt att få mer dragkraft från min bil
hur man installerar en JVC bilstereo
Hur man testar en switch med en ohm mätare
hur man installerar en bil mätare volt amp
cool anpassade van tips
Ford Expedition radio avlägsnande
hur man mäter hjul backspacing
hur man installerar en Reese ryck steg stötfångaren på en Cheva S10