hur man installerar Lambo dörrar på en Mustang

hur man installerar Lambo dörrar på en Mustang

År sedan om du ville Lambo dörrar på en bil, hade du antingen köpa en Lamborghini eller du var tvungen att skära, svetsa och anpassade tillverka gångjärn och chocker gas. Tillverkning alternativet var dyrt, tidskrävande och permanent. Tack vare eftermarknaden och den extrema popularitet Lambo dörrar, är det nu möjligt att eliminera tidskrävande och permanenta delar av Lambo dörren ekvationen

Du behöver:
Vertical Doors Inc
 Mustang Lambo dörren ombyggnadssats.
Två 5-liters hinkar.
Bomull handdukar.
Mustang reparationshandbok.


1.
Ta höger och vänster framskärm från Mustang. Lägg varje fender på en plats där färgen inte blir kluvet. Ta bort fendern kräver demontering av flera bultar. Mängden och placeringen av skruvarna kommer att bero på det år du Mustang. Användning av en Mustang reparationshandbok som Chilton's kommer att ge specifik information för avlägsnande av fendrar för ditt år av Mustang.
2.
Öppna dörren förarsidan och ta bort spärren spärren från dörren och dörrkarm. Dörrpanelen kan behöva tas bort för att frigöra spärren från dörren. Detta beror dock på din spelstyrka med att kunna dra spärren gratis.
3.
Brace dörren med två 5-liters hinkar med handduk ovanpå för att skydda lacken. Ta bort luckan gångjärn som håller dörren på ramen av Mustang kropp.
4.
Bulta Lambo kit gångjärn i lager platsen för gamla fästet. Denna sats är avsedd att vara en retro-fit kit som kan tas bort och återställas tillbaka till lager porthållaren. När gångjärnet är bultad till bilens kaross det kan anslutas till bilens dörr.
5.
Kontrollera tråd montering genom att lyfta dörren i öppet läge. Titta på tråd förlängare att makten dörrens elektriska panelen. Enligt Leo Chang. com kan Lambo kit kräver förlängning av kablarna som ansluter bilens kablage till dörren.
6.
Justera dörrens gas chock för montering och enkel öppning . Dörren ska öppnas och stängas precis som det gjorde med den ursprungliga dörren, bara vertikalt. Dörren ska inte träffa karossen som dörren höjs eller sänks. Detta steg kan ta lite tid att få rätt och kan kräva framtida anpassning, som gasen krisen börjar att bära över tid.
7.
Stäng dörrarna på bilen och installera om fendrar. En gång installerat, testa dörrarna genom att öppna de sakta att se till att dörrarna inte slår fendrar. I händelse dörrarna kommer att träffa fendrar, kommer ytterligare justering av gas chocker behövas.


Relaterade artiklar


hur man målar en instrumentpanel
hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2002 Ford Taurus
hur man väljer stötdämpare för en lastbil
hur du tar bort en säng lastbil verktyg
hur du tar bort radion från en Subaru Outback legacy
fordonsindustrin bladguld tekniker
tips och råd om kall luftintag för tuners
hur man installerar mercedes Hjuldistanser
hur måla motorcykel plast
hur du ansluter en ljudström 404 amp