hur man installera neon belysning under en bil

hur man installera neon belysning under en bil

Lägga neon belysning på undersidan av bilen var populär under 1990-talet, men tjusningen torkat upp runt 1996. Sedan dess har neon gjorde comeback, och från slutet av 2009 alla typer av människor har en färgad moln av neon belysning som kör under sin bil, vilket gör det verkar som om bilen flyter i luften. Detta är inte en svår process, men för att uppnå rätt effekt måste du ha lampor dolda, bara för att visa glöden

Du behöver:. .
Jack
Pallbockar.
Fast nyckel set.
Neon belysning kit.
Buntband.
Självgängande skruvar.
Borra med Phillips huvud bilaga.
Phillips skruvmejsel.
Avbitartång.
Avisoleringstänger.
Wire crimpers.
Blå ring terminaler.
Blue Scotchlok kontakter.
12-volts testlampa.
Strömbrytare.
10-meter 18-gauge wire.


1.
Lyft upp fordonet med hjälp av domkraft och placera den på pallbockar. Se till att vagnen är säker innan du krypa under den. Pop huven och koppla bort negativa polen på batteriet med en fast nyckel.
2.
genomsökning under bakre delen av fordonet och hitta en lämplig plats att montera en av de bakre rören. Ett idealiskt läge kommer att ha en fast montering punkt, och kommer att skydda röret från uppfattning, men att ljuset att lysa på marken. Hjälp av konsoler medföljer neon kit, självgängande skruvarna och borra för att säkra ljus på kroppen av fordonet. Kör ner kabeln på sidan av bilen till motorrummet och säkra den till olika delar med hjälp av buntband. Du vill att ledningarna ska skyddas från shorts, så det måste vara säkert formade till fordonet.
3.
Leta upp en sektion för att montera sidorören på varje sida av fordonet och se till att orientera ledningar för slangen mot fronten på bilen. Använd samma monteringssätt som du använde för den bakre röret, men särskilt försiktig att inte slå någon bromsrör, elektriska anslutningar eller bränsleledningar med skruvarna. Kör ledningarna mot motorrummet på bilen också, försiktigt så att inte linda in kablarna runt några rörliga delar.
4.
Hitta en plats att montera det främre röret under den främre stötfångaren. Använd samma monteringssätt som du använde för de andra rör, kör sedan ledningar upp i motorrummet på bilen också, försiktigt så att inte linda in kablarna runt några rörliga delar.
5.

Montera transformatorn till en öppen plats i motorrummet, nära företrädesvis till batteriet med hjälp av borr och självgängande skruvar. Skruva ledningarna från neonrör i transformatorn med hjälp av en Phillips-skruvmejsel, sedan arbeta på den röda och svarta kablarna på transformatorn. Kör dem båda genom ett hål i brandväggen och under instrumentpanelen i fordonet.
6.
Använd 12-volts testlampa för att sonden trådarna under rattstången för att hitta en tråd som får ström från tändningen. För att finna denna, sond en tråd, sedan placera nyckeln i tändningslåset och vrid den till läge "på". Om testet tänds, du har hittat en tändkabel. Crimp den blå Scotchlok kontakten till denna tråd samt det 18-gauge wire. Detta kommer att låta dig slå på neonljus endast när fordonet körs. Om du vill behålla dem på när fordonet är avstängd, använd testlampa för att hitta en tråd som har konstant effekt, oavsett tändningslåsets.
7.
Hitta en plats på instrumentbrädan eller under instrument för att montera strömbrytare. Kör 18-gauge wire till switchen, kapas i lämplig längd med avbitare, band 1/4-tums bort i slutet av kabeln med hjälp av tråd strippor, och pressa en blå ring terminal till slutet av kabeln med hjälp av tråd crimpers. Fäst som ringer terminalen till mitten inlägget på strömbrytaren med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Skär den röda kabeln från transformatorn till toppen inlägget på switch, kapas i lämplig längd med avbitare, band 1/4-tums bort i slutet av kabeln med hjälp av tråd strippor, och pressa en blå ring terminalen till slut av kabeln med hjälp av tråd crimpers. Fäst därefter som ringer terminalen till toppen inlägget på knappen med hjälp av en Phillips-skruvmejsel.
8.
Kör den svarta kabeln från transformatorn till en bra grund källa. Detta är en bit metall på instrumentbrädan eller på ramen. Kapas i lämplig längd med avbitare, band 1/4-tums bort i slutet av kabeln med hjälp av tråd strippor, och pressa en blå ring terminal till slutet av kabeln med hjälp av tråd crimpers. Then säkra ringen terminalen till bergvärme med hjälp av en borrmaskin och självgängande skruvar. Sätt tillbaka den positiva polen på batteriet med hjälp av en fast nyckel.


Relaterade artiklar


hur man rengör och måla en motor
hur man installerar vingar med 3M tejp
hur man installerar en racing säkerhetssele i en Mazda Miata
hur du tar bort en Nissan pickup nackstöd framsätet
hur man installerar turbo timer VL
hur man byter radion i en Toyota Corolla
den bästa bilen spårningsverktyg
hur man programmerar en Honda fjärrstyrning
hur man klockan ett vindsrum turbo
hur kallt luftintag system fungerar