hur gör vindrutetorkarna jag ändra på en Toyota Corolla?

hur gör vindrutetorkarna jag ändra på en Toyota Corolla?

Toyota Corolla är en pålitlig, effektiv fordon, men över tid vindrutetorkare kan bli slitna och behöver bytas ut. Slitna torkarblad kan minska synligheten och orsaka olyckor som annars skulle förhindras. Byte av torkarblad på en Toyota Corolla är ganska enkel och kan göras av vem som helst, vare sig ett tekniskt NYOMVÄND eller en erfaren mekaniker

Köp Blades

Besök en Biltema och be om hjälp att köpa rätt blad för din Corolla. Välj det bästa runt omkring blad som du har råd och se till att få både förarsidan bladet och passagerarsidan, eftersom storleken på varje kan variera.

Bort den gamla Blades

Sätt bilen på och vrid vindrutetorkarna på också. När torkarna på högsta punkten i deras båge och är vinkelrätt mot marken, vrid torkarmotorn av och stänga av bilen. Leta Fästtappen på centrumlagret på baksidan av varje torkarblad. Använd en skruvmejsel för att lossa stiftet och dra bladet från monterings arm. Upprepa proceduren för de andra torkar också.

Installera nya blad

Jämför de två torkarblad mot varandra för att säkerställa korrekt passform och skjut sedan in en ny klinga på montering arm vindrutetorkare. Skjut montering nåla fast på baksidan av torkarbladet och knäpp fast den på plats. Upprepa detta för de andra bladet och vrid sedan vindrutetorkarna på att lämna tillbaka dem till sina normala rastplats vid foten av vindrutan.


Relaterade artiklar


bilstereo installationen tips
insugsgrenröret polering tekniker och verktyg
hur man installerar sänkningsfjädrar på en Dodge Neon R / T
hur du lägger vikt på en framhjulsdriven bil
mustang prestanda tips
hur man målar glasfiber dörrpaneler
Vad gör en blow-off ventil?
hur man installerar en in-dash radio i en bil
hur du ändrar din bil
hur till göra min Yamaha Custom har Loud Pipes