hur du tar bort en radio från en Ford Ranger

hur du tar bort en radio från en Ford Ranger

Stereon i en Ford Ranger är en lämplig källa av låtar för de flesta, men det finns andra som vill ha något riktigt anpassade för deras lastbil. Kanske en in-dash DVD-spelare eller navigationsenhet skulle passa dem bäst, eller bara en CD-spelare med lite mer kraft. Hursomhelst, ta ut beståndet stereon i Ranger är inte svårt och kan göras med rätt verktyg i knappt fem minuter. I detta fall är projektet fordonet en 1998 Ford Ranger, men processen är densamma för övriga år Rangers också.

Du behöver:.
Ford verktyg radio avlägsnande


1
Lokalisera de två hålen på vardera sidan om fabriken stereo som håller däcket i instrumentpanelen. Att dra sig ur leken behöver du Ford radion demonteringsverktygen, som är två metall öglor som förvandlas till handtag när de väl är gled ner i instrumentbrädan. Skjut Ford verktyg radion bort i hålen på båda sidor av däcket, skjut var och en bort från centrum av däcket tills du hör ett klickande ljud. Detta kommer att bilda ett par handtag som du använder i nästa steg.
2.
Dra på verktyg radion bort tills däcket släpper från instrumentbrädan. Om detta inte fungerar, tryck på tangenterna bort från mitten av däcket samtidigt som du drar på tangenterna samtidigt, vilket frigör lager stereon.
3.
Håll stereo i vänster hand, och med din högra hand dra ur selen fabrik ledningar samt antenn bly. Dra radion demonteringsnycklarna mot mitten av stereon och dra ut dem ur hålen, så att du kan använda dem för en annan stereo.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en plats Honda Fit
vad är o2 sensor?
hur man byter ett batteri i en nyckelbricka
hur du anpassar en jeep
fördelarna med airbag suspension
hur man installerar en bil cd-spelare på en Ford
hur du tar bort cd-spelare i en Ford Escape
hur man ställer en prestige larm
vad du behöver veta när du köper ny bil däck
jämföra portabla navigationssystem