Köpguide för lastbil campare

Köpguide för lastbil campare

Att köpa en husbil för en lastbil kan vara knepigt. Först måste du veta fabrikat, modell och år för lastbil du vill uppgradera med en husbil, även kallad en husbil skal. Vissa husbil stilar förändras från år till år, en husbil som passar en lastbil ett år kanske inte får plats en lastbil av föregående år. Storlek på trucken gör stor skillnad, liksom, lång säng, kort säng eller en full-size lastbil kan ha en inverkan på huruvida husbilen skal passar korrekt. Du måste också bestämma om du vill köpa ny eller begagnad

Nya Campers

Att köpa en ny husbil kan vara dyrt, lastbil husbilar varierar i pris beroende på konstruktion kvalitet, tillverkning, storlek och alternativ. För att få det bästa priset för din investering, du kommer att behöva åka runt till olika franchiseavtal eller licensieras eftermarknaden återförsäljare husbil skal. Vissa husbil återförsäljare kan ha fabriken modeller på mycket, men färgval och alternativen är begränsade. Om du vill ha en husbil skal som matchar din lastbil måste du egen ordning. Priser för ett nytt skal kan variera från $ 1. 250 för en grundläggande modell för att tre till fyra gånger så mycket med tillsats av alternativ. Kostnader omfattar oftast installationsanvisningar, men se till att montera klämmor ingår i återförsäljarens köpekontraktet. Leveranstiden är normalt tre till fyra veckor.

Begagnade husbilar

Ett sätt att hitta en begagnad husbil är på craigslist. com. Craigslist erbjuder gratis lokala annonser för en mängd nya och begagnade produkter, listade efter icke-kommersiella individer. Det finns Craigslist klassificeras notering webbplatser för de flesta U. S. metropoler och några orter på landsbygden. Du kan köpa en begagnad husbil på en lastbil på Craigslist som är gjord av en annan tillverkare, men du behöver veta de exakta måtten på truckens säng. Detta kan spara på kostnader, men husbilen kan fortfarande inte passa korrekt och en felaktig husbil passar kan leda till läckage. Priserna för en begagnad skal är beroende på skick och året, och det äldre skalet, desto lägre blir kostnaden i genomsnitt Priserna varierar från $ 100 till $ 1. 500.

Du kan också köpa en begagnad husbil skal från en oberoende återförsäljare. De flesta fristående återförsäljare strikt köpa och sälja begagnade husbilar skal, och om de inte har skal som du vill, kan de hitta vanligtvis en för dig eller ett som är liknande. Bilar husbil återförsäljare är normalt i de gula sidorna eller i lokala tidningar, försäljarna får inte annonsera på Craigslist.


Relaterade artiklar


10 saker att göra en mustang 5,0 snabbare
hur man installerar Hjuldistanser på en Grand Cherokee
hur man kan anpassa coilover suspension
Dragkrok installationsanvisningarna för en jeep
hur man blir en eftermarknad delar återförsäljare
hur man gör en 4-cylindrig Dodge Neon snabbare
GReddy turbo timer instruktioner
hur man läser en storlek lastbilsdäck
hur man ansluter ett batteri isolator
bil golvmatta inredning idéer