typer av camaro hjul

typer av camaro hjul

Oavsett om din avsikt är att kryssning eller till ras, kan hjulen säga mycket om syftet med en bil och personlighet ägaren. Även nya Camaros komma med vackra 5-ekrade hjul standard, var detta inte alltid fallet, och dessa äldre hjul kan inte vara det bästa för din avsedda ändamål nu. Lyckligtvis finns det eftermarknaden alternativ som erbjuder en nästan oändlig urval av hjul optimerad för prestanda, bling faktor eller både och.

Visa Hjul

Om "större är bättre" är din filosofi, då du säkerligen inte kommer bli besviken när det gäller hjul urval för Camaros, både nya och gamla. Om din plånbok är djup och din smak är bra, då kan du inte göra något bättre än en uppsättning 26 tums smidda Forza FRZ-950-talet. Lätt och starkt dessa fälgar köra en bit ut $ 2. 000 styck och har en klassisk "snöflingan" mittsektion som säkerligen skulle komplettera starka linjer av något Camaro. Om din tech lager just gick igenom taket, ta en bra hård titt på en $ 22. 000 uppsättning av Lorenzo sex ekrar. Smitt och stark, här är perfekta hjul om du har ett möte som kommer upp på en bilutställning.

Fälgar

Om du vill vissa väg-race prestanda utan att bryta banken, sedan överväga en uppsättning på 18 tum smidda hjul från Nuespeed, Ion eller Rays. Den billigaste av dessa hjul kör ca $ 350 styck och går upp därifrån. Blocky Camaros gör sig bäst med lite fast rullande materiel så håll dig borta från den ultralätta hjul med mycket öppna ytor i mitten. Tjocka fem eller sex ekerhjul kommer alltid se bra ut, så får ett hjul med vissa negativa offset för att muskulösa, djupt fat hjul utseende. Kombinera det djupt fat offset med en uppsättning av 18 eller 19 tums hjul reproduktion stål, och du rullar på en fontän av testosteron. Svart är alltid vacker för Camaros, men en vit mitten-sektionen ser coolt om du går för en nygammal väg-racer look. Håll dig borta från kroppen-färgad centrum avsnitt eftersom de tenderar att distrahera från kroppen linjer, och alltid avveckla få flisas och repade.

Drag Race Fälgar

Om dragracing är din grej kan du inte göra något bättre än den robusta snygg och pålitlig prestanda Weld Draglite Series 90 hjul. Dessa hjul erbjuda lätta prestanda, utmärkt kvalitet och en gedigen blick som bara skriker "arv" för mindre än $ 250 styck. Var förvarnad att installera extra breda däck på baksidan och mager däck på framsidan ser coolt ut, men kommer drastiskt förändra hanteringen balansen i bilen mot understyrd.


Relaterade artiklar


hur man installerar jeep mjuka dörrar
hur du anpassar en Nissan 350Z
hur man installerar en dvd nackstöd
hur man sätter en hake på en GMC safari
hur man installerar en mätare stealth uppsving
hur du gör din egen rack pickup
hur du tar bort en radio från en sen modell chevy kavaljer
hur man byter undre länkarmar på en GM lastbil
Mercedes krom avgassystem tips
hur man kan sänka min bil?