radio bort för en Ford Ranger

radio bort för en Ford Ranger

Dra radion av din Ford Ranger bör bara ta några minuter med lämpliga verktyg. Du kommer att vilja köpa stereo bort nycklarna från reservdelslager. De kommer att låsa upp radion från konsolen när du är redo att ta ut den. Radion drivs med två uppsättningar sladdar. Den första är kabelstammen som driver radio och antenn kabeln som driver mottagningen

Du behöver:. .
Kontakten iPod-docka och USB-kontakt
Tillbehör iPod-adapter (återförsäljare installerade tillval).

Borttagning av Radio

I mitten bit runt konsolen kommer att bända bort med dina fingrar. Försiktigt dra bort den från instrumentbrädan, och det kommer avmarkerar när det är uppenbart av instrumentbrädan. Leta efter några skruvar som kan hålla den i. Vissa modeller av Ford Ranger kommer att hållas den av skruvarna. Ta bort skruvarna med en Phillips skruvmejsel. Du behöver nycklar radio bort från de delar butik för att genomföra uppgiften att ta bort radion. Du kommer att märka om Ford lager radio att det finns fyra små hål på vardera sidan av radion. Sätt i nyckeln i hålen, och detta kommer att låsa upp låset som håller radio på plats. Försiktigt bogserbåt radion, och det kommer att mjuka upp.

Bort kablarna

När radion är lös, skjut du ut det sakta så du kan komma åt kablarna som är anslutna till den. Dra kabelstammen från baksidan genom att separera flikarna på kontakten och dra ut radion. Antennen kan dras ut. Det finns ingen låsfliken på antennen. Du kan nu dra radion fritt från fordonet.


Relaterade artiklar


det bästa sättet att lägga till framförande till en Dodge Dakota
hur du tar bort fabriken trasa på ett dodge ram
hur man kan öka hästkrafter i en Dodge Charger
Chevrolet astro högtalare borttagning instruktioner
öka aerodynamiken på din suv
insugsgrenröret polering tekniker och verktyg
hur du väljer rätt bränsle sparare - 4 delar
hjul offset faq
hur du tar bort radion från en Cheva lavin
hur man installerar en CD-spelare i en Cheva nyck