instruktioner för att installera en fjärrkontroll förrätt

instruktioner för att installera en fjärrkontroll förrätt

Sitter i en kall bil eller lämnar bilen för att sitta sysslolös och värma upp medan du väntar inuti, hoppas någon inte stjäla den, är obehagliga alternativ. Samma problem uppstår på sommaren, du har antingen sitta i varm bil väntar på AC att börja arbeta och svalka insidan eller vänta inne i ditt hem lämnar din bil att köra passivt medan han bad ingen hoppar in för en Joy Ride . Om du möter någon av dessa problem, en avlägsen bil förrätt kan vara svaret

Pre-installation

Installera en avlägsen förrätt kan vara ganska komplexa om du inte vet vad du gör. Det kan dock göras själv med tålamod och några know-how. Hitta en avlägsen startpaket som alla de funktioner som du vill-leta efter funktioner som om den har en timer, hur långt bort man kan vara och fortfarande aktivera det och hur fjärrkontrollen fungerar. Köp kit, packa upp den och se till att du har alla nödvändiga komponenter.

Ledningar

Efter att se din sats är komplett enligt manualen säljs med fjärrkontrollen startmotorn, är nästa steg att titta på ledningarna schemat för tändsystemet i bilen. Dessa scheman finns normalt i manualer eller böcker reparation gjord speciellt för ditt märke och modell på din bil. Identifiera var ledningarna måste du ansluta fjärrkontrollen till startmotorn. Du fjärrkontrollen startpaket kommer att förklara exakt vilka trådar att använda, och du kan identifiera var dessa trådar i instruktionsboken för din bil. När du har kartlagt alla kablar, bör du skapa en schematisk bild av hur du planerar att koppla in fjärrkontrollen förrätt till ditt fordon. Efter den schematiska dras, börja arbeta i bilen.

Installation

Ta bort tändningslåset, leta reda på trådarna i din skiss. Säkring nödvändiga kablar ihop till de ensligt belägna startmotorn hjärnan för systemet. Du kan säkringen dessa trådar med hjälp av en lödkolv. Kör ledningar för LED sensorn, antenn och andra element ledningar av olika fjärrkontroller startsystem du har köpt enligt tillverkarens anvisningar. Därefter testa systemet. Om bilen inte startar eller någon av de andra knapparna på nyckelbrickan inte svarar ordentligt, ser tillbaka på de ledningar för att se allt är monterat och löds korrekt. Om du hittar fel, göra nödvändiga reparationer och testa igen enheten. Om du inte kan hitta fel, måste du kanske låta en professionell för att korrekt installera din fjärrkontroll förrätt.


Relaterade artiklar


hur man installerar en linbana antenn
hur man formar en glasfiber stötfångare
hur man installerar ovala bakljusen på trailer
hur man installerar bränsle rader från bensintanken på förgasaren
hur du tar bort mustang grafik
hur man mäter ljus lastbilshytt
hur man installerar en Ford GT super pump bil bränsle i 99 "till 04" Mustang GT och 99/01 cobra
hur man installerar en Kenwood equalizer
hur du installerar en bult-on slutrör
fordon sänka effekter på hjulinställning