hur man skär baksidan av en Ford F150 att installera subwoofers

hur man skär baksidan av en Ford F150 att installera subwoofers

Baslådor kan producera massor av bas, men de kräver också en hel del av luftrummet att göra sitt jobb. Som ett resultat av personer med minimalt utrymme-såsom ägare av standardhytt Ford F-150S-ibland installera boxen i sängen, klipp ett hål i sängen och hytten så att ljudet kan komma in i kupén. Detta kallas ett slag-thru, och det innebär några omfattande arbete för ditt fordon, och det är en ganska permanent ändring

Du behöver:.
Subwooferbox
. Måttband.
Permanent märkpenna.
Camper kommandofönster gjutning.
Borr-och metall borr.
Tigersåg.
Metal tigersåg blad.


1.
Mät ansiktet på subwoofern lådan med hjälp av måttband. Detta är storleken på hålet som du ska klippa, så se till att mätningar är exakta. Om du har en portade baslåda, är ett alternativ bara att klippa ett hål för hamnen, och mätningen processen är densamma, förutom att du mäter hamnen i stället.
2.
Transfer mätningarna på den bakre väggen i sängen med hjälp av måttband och penna. Skjut lådan upp på väggen för att se till att linjerna är fyrkantiga och raka innan du börjar skära.
3.
Bort alla invändiga paneler bort av den bakre väggen av lastbilen med din händer för att dra bort panelerna och släpp klippen. Skjut sätena framåt på samma gång.
4.
Sätt lite metall borra i borr, om 1/4-tums diameter. Placera bit i hörnet av det markerade hålet och borra igenom sängen väggen och genom hytten. Gör detta i varje hörn.
5.
Gå in i hytten och mät avståndet mellan hålen. Dessa hål används som referens, och om mätningar på insidan av hytten är inte samma som utsidan, då behöver du justera din nedskärningar därefter.
6.

Borra upp hålen i hörnen med en större borr, stora nog att glida bladet tigersåg i hålet. Installera en skärande bladet i tigersåg och skjut bladet genom hålet i sängen och hytten, sedan börja skära. Skär runt hela omkretsen av de markerade linjerna tills det finns ett hål i hytten och sängen.
7.
Skjut rutan i genom hålen, och kontrollera att den passar. Om den inte gör, skära stål med tigersåg tills det gör det. Du vill ha ett tight passform, så håll detta i åtanke.
8.
Arbetet husbilen kommandofönster gjutning kring hålen, klämmande ner gjutning så att den sitter tätt mot hålen på ovanifrån och underifrån. Denna typ av gjutning är utformad för att ansluta bakrutan av en lastbil på bakrutan av en husbil skal, vilket skapar en vattentät försegling. Detta är samma idé, och hålla vatten ur det inre.
9.
Skjut lådan genom hålet i hytten tills den är placerad där du vill ha det.


Relaterade artiklar


hur man målar motor ventilkåpor
auto fönster nyanser statens lagar
hur man byter en vinsch rep
hur du anpassar en jeep
hemlagad snorkel för jeepar
Kan jag byta ut avgassystemet?
hur ta reda på antalet DIN-slits i min bil
vad är fisheye speglar?
hur man gör jeep fälgar passar på en s10
fönster nyanser tips