hur man lyfter bilen billigt

hur man lyfter bilen billigt

Lyft din bil kan vara super dyrt, särskilt när du köper toppen av byggsatser linje hissen. Skyjacker och Rubicon Express är två topp hund i hissen kit och det kit börjar runt $ 800 och kan få upp till $ 1,500 och $ 2. 000. Men det finns också billiga sätt att lyfta ditt fordon, men ju större man går desto dyrare det kommer att bli
1.
Det finns olika sätt att lyfta ditt fordon finns fjädring hiss byggsatser, hissar kropp, distanser och block, och större däck (detta kan behöva en hiss kit också). Så steg ett är att välja vilket sätt du vill lyfta ditt fordon. Distanser och block eller ett organ hiss kommer att vara det billigaste sättet, men vi kommer att välja distanser och block (bara kan vara distanserna eller bara några kvarter eller båda beroende på din avstängning) eftersom det är säkrare och snyggare än en kropp hiss . Även du kommer att vilja större däck med din lift eller kommer att se rolig.
2.
Mellanlägg är för skruvfjädrar och block är för bladfjädrar. Distanser sätta ett mellanslag spiralfjädrar, och med block du sätter ett block mellan din axel och dina bladfjädrar. Med distanser och blockerar du kan lyfta ditt fordon allt från 1,5 inches till 2,5 eller 3 inches för ca $ 100. En annan riktigt bra sak med distanser och block är att du kan lägga till en suspension och /eller organ lyfta när du har installerat dem om du vill ha mer av en hiss. Distanser och block kan installeras utan en mekaniker om du är trygg i dig själv och har lite erfarenhet av bilar, eller en mekaniker kan installera dem för ca $ 100.
3.
Utöver det faktum att din bil kommer att se rolig med små däck och en hiss, att få större däck är också det enda sättet att få mer axel och differentierad clearance. Däck är dyra och om du vill få större däck du antagligen kommer att behöva nya fälgar också och du kan titta på $ 1. 000 till $ 1. 500 på däck och fälgar om du köper dem nya. Ett billigt sätt att få större däck är att titta på din lokala bilskroten för att se om de har några däck på fälgar som du kan plocka upp och nästa billigaste sättet är Craigslist (se till att RIM: s du har bultmönster du behöver för din bil) så kan du spara upp medan de däcken slits ned och köpa nya däck i framtiden.
4.
Med en 3 tums hiss du kanske inte kunna få så stor för däck på din bil som du vill. Ett billigt sätt att passa större däck på din bil är att skära ut din framskärm så det finns mer utrymme för en större däck. Om det fortfarande inte finns tillräckligt utrymme för din stora däck när det är böjda du kommer att vilja ändra din stopplägena att stoppa däcket innan den träffar dig framskärm så det inte blir styckats.

Tips och varningar


 • Var försiktig när du först kör din bil efter att lyfta den och se till att långsamt vänja sig hur det nu rider.
 • installera allt själv för att spara ett par hundra spänn.
 • Lyft inte din bil om du ska göra det till en trottoar prinsessa!
 • offroading kan bli mycket dyrt! (Gas, dök däck, trasiga delar, blåst motorer, etc).
 • Lyft din bil gör det mindre säkert i vissa situationer.
 • större däck kommer att bli värre på isen under vintern.
 • Lyft ditt fordon kan få dig att rulla den speciellt om du tar det terrängkörning.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar chevy dragning barer
  pm 554 avgassystem tips
  Lägga till en dragkrok till en Mitsubishi sträva
  hur man installerar en anpassad bil interiör
  hur man gör en Subaru Legacy snabbare
  Jetta bilstereo installationen tips
  däckstorlek alternativ
  hur du tar bort en krona radio
  instruktioner för installation av ett konvertibelt topp
  hur man kan minska hjulvikt