hur man köper en vakuummätare för bilar

hur man köper en vakuummätare för bilar

Vid inställning av en motor, många glömmer ett mycket viktigt redskap: den vakuummätaren. Denna lastprofil kan du inte bara ställa in tidpunkt, men det tillåter användaren att kontrollera bränsleblandningen och utföra diagnostik för att spåra slitna ventilstyrningar, dåliga ventiler, packningar läckande huvudet och mer. Det finns ett antal kvalitets mätare tillverkare på marknaden. Inte olik alla verktyg är vakuummätaren förbehåll för att det ägarens tolkning av estetik. Det finns dock vissa saker du måste tänka på när man köper en vakuummeter.

Du behöver:
Vakuummeter


1
Identifiera dina behov. . . Undersök verktygets omfattning de används. Om du gör en hel del arbete på fordon, kommer du vill ha en professionell nivå verktyg som kommer att kosta mer än en post-nivå verktyg. Nybörjar verktyg är normalt för att användas av en nybörjare, som sällan använder det.
2.
Se till att du köper värde. Köp ett verktyg som levereras med tillbehör som gör det möjligt att arbeta på många olika modeller av fordon och motorer. Vissa satser är olika storlekar T-stycken, vakuumslangar och pluggar.
3.
Välj en stor mätare. Du vill köpa en vakuummätare med de största ratten och ansikte. Detta gör inte bara för enkel avläsning av profilen, men det försäkrar en mer exakt avläsning.

Tips och varningar


 • Om du känner att du inte kommer att använda mätaren mycket ofta kommer många Bildelsaffärer lån eller hyra en vakuummeter.
 • Köp inte en mätare fynd eftersom det inte kommer att läsa exakt.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort radion i en 1990 Toyota Cressida
  hur man kan räkna ut den kombination av omärkta högtalarkablarna
  hur du tar bort en säng lastbil verktyg
  hur man hittar billiga bildelar
  hur aluminium sprayfärg bil fälgar
  hur man byter en länk krängningshämmare på en Mitsubishi Lancer
  Lägga till en dragkrok till en Mitsubishi sträva
  camaro krom avgassystem tips
  fordon sänka effekter på hjulinställning
  hur man installerar turbo timer VL