hur man installerar en sköld jeep radiator

hur man installerar en sköld jeep radiator

Installera en radiator sköld på framsidan av din Jeep kan lägga stil samt skyddar radiatorn från klipporna, buggar, pinnar eller väg skräp som annars skulle skada kärnan i radiatorn. Radiator sköldar finns i flera olika stilar och mönster, men alla tjänar samma funktion. De är lätta att installera och mycket enkel att underhålla

Du behöver:. .
Pencil
Sladdlös borr.
Borrkronor.
Phillips skruvmejsel.


1.
Rikta in den nya kylaren sköld på framsidan av din Jeep, håller den på plats så att du kan se var kanten passar. Kontrollera att den är rak och ligger i linje med fabriken galler för bästa visuella effekt.
2.
Mark grillen med en penna genom hålen i skölden. Mark fyra orter, två upptill och två längst ner på gallret.
3.
Frigör skölden från gallret och ställ den åt sidan. Borra fyra pilot hål i lager Jeep gallret med hjälp av en skruvdragare och en lämplig storlek borr för storleken skruvar du använder för att säkra den.
4.
Placera skölden tillbaka mot Jeep gallret och placera hålen som du borrade med monteringshålen på skölden. Montera de fyra skruvarna med hjälp av en Phillips skruvmejsel, dra åt skruvarna tills de är säkra.

Tips och varningar


 • Använd en liten primer eller bättra på färgen på stålet där du borrade hålen för att bekämpa rost. Du kan också använda en liten mängd kisel sealer på varje skruv för att försegla metall som skruven dras åt.


 • Relaterade artiklar


  turbo vs kompressor
  hur du anpassar en bilmotor
  hur man byter en Ford Expedition CD-växlare
  teknik för automatisk fönster toning
  bil färgbrytning lagar
  hur man bestämmer vilka tonneau täcka är rätt för dig
  hur man får radion koden för din Mitsubishi gratis
  hur man installerar en subwoofer och förstärkare i en Jetta
  auto fönster nyanser statens lagar
  välja färger billack