hur man installerar en luftriktaren på en Harley

hur man installerar en luftriktaren på en Harley

Att ha en motorcykel handlar om känslan av vinden i håret och den totala körupplevelsen. Om du äger en Harley-Davidson Sportster, då har du extra komfort till upplevelsen. Problemet är att det fortfarande kan bli varm medan ridning, och det kommer inte att få fast med en snabb luftkonditionering installera, så en lösning är att installera luftriktare. Dessa omdirigera luft uppåt, så att den kyler ryttare av. I detta fall är projektet fordonet en 2008 Harley-Davidson Electra Glide, men processen är densamma för andra modeller.

Du behöver:
Justerbart kit luftdeflektorn
. Phillips-skruvmejsel.


1.
Leta reda på åtta pluggar sitter på sidorna av det främre kåpor. Det finns 4 hål på varje sida, med små plast. Ta bort varje av dessa och placera dem åt sidan.
2.
Line upp en av de justerbara luftriktare till spackling, noga med att rada upp hålen i luftdeflektorn med hål i kåpor. Om det inte passar färg, måste du byta stycken, eftersom dessa kommer att passa tätt mot höljets.
3.
Skruva den ställbara luftdeflektorn till spackling, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel och de medföljande skruvarna med luftriktare. Upprepa denna process för den andra sidan.


Relaterade artiklar


hur du anpassar en Cheva lastbil
vad är en bil hastighetsgivare?
Hur man använder en Pontiac Montana dvd-spelare
svart krom avgassystem mustang tips
hur du gör din bil låter starkare
hur du ansluter varningsljus på ditt fordon
hur man justerar torsionsstavar på Chevrolet lastbilar
ska jag underull min nya bil?
genljöd ljuddämpare tips
Färgtoning lagar