hur man installerar en klippa 400ex nerf bar

hur man installerar en klippa 400ex nerf bar

Honda 400EX ATV är känd för att gå off road i nästan alla tillstånd, men när du tar din ATV ut för en utfärd, kanske du vill få lite extra skydd för den främre så den inte skadas. Nerf Bars är ett populärt komplement till de flesta ATV, och de kan installeras relativt enkelt hemma. Dessutom får de skyddar din 400EX från skador på vägen, samt lägga till ett sportigt utseende

Du behöver:.
3/8-tums Ratchet och uttag
. Fast nyckel set.
Nerf bar kit.
Vice grepp.
Drill.
Metal borrkronor.


1.
Skruva loss beståndet hårdvara från den främre fotpinnar, häl vakter, och den främre nedre motorfästen på ramen med ett 3/8-tums Ratchet och uttag .
2.
Håll vänster i nerf bar på plats på framsidan av ATV, sedan Bulta nerf bar till den främre nedre motorfäste hålet med hjälp av hårdvara som i kit och 3/8-tums Ratchet och uttag. Bulta nerf bar till foten PEG med de medföljande hårdvara.
3.
Kläm vice grepp runt nerf bar och foten PEG, sedan borra ett hål i pinnen med hjälp av borr och borr. Sedan spärra den nerf stången genom att hålet du just borras med en 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel.
4.
Upprepa steg 2 och 3 på höger sidan av nerf bar. När du lägger de två sidorna varandra, finns det en manlig mottagare av slang och den kvinnliga slut, så se till att de två glida ihop och passar tight.


Relaterade artiklar


hur man installerar en mottagare hitch
hur man installerar en framlyft kit på en Nissan Titan
hur du tar bort krockkudden från en chevy pickup
hur du tar bort radion på en Honda
E39 Angel Eyes instruktioner
hur man sätter sänkningsfjädrar på en bil
turbo grenrör teori
hur kan en chevy lumina kan programmeras om för bättre bränsleekonomi?
lastnät instruktioner
hur du tar bort färg från en uretan stötfångaren på en korvett