hur man installerar en jeep vindruta

hur man installerar en jeep vindruta

Jeepar kördes på stränderna i Normandie under andra världskriget, och idag de är vana att gå av vägen på stigar i närheten Tallahassee och allt däremellan. På grund av detta, kan ibland glaset på den främre vindrutan ta lite missbruk och gå sönder. Lyckligtvis med ett fordon som Jeep CJ-7, kan ersätta fönstret göras hemma med några grundläggande verktyg

Du behöver:
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
. Hammer.
Ersättning vindruta.
Ersättnings vindruta gjutning.
Rengöringsmedel för glas.
1/4-tums diameter nylonrep, 15 meter lång.
Assistent.


1.
Skruva loss fabriken vindrutan från jeep med 3/8-tums Ratchet och uttag, och placera vindrutan på en arbetsyta. Om vindrutan redan är bruten, då det enklaste sättet att få den gamla ut är att bryta det med en hammare och sedan städa upp resterna.
2.
Spraya vindrutan med glas renare och svepa gjutning ersätta vindrutan runt fönstret. Glaset renare kommer att hjälpa att smörja kanten av glaset och göra att sätta på gjutning lite lättare.
3.
Arbetet repet in i sömmen runt vindrutan formning, lämnar minst 1 fot rep hänger ut från varje ände. Dessa ändamål kommer att användas som handtag så det är därför du har så mycket överskott rep.
4.
Placera vindrutan in på ramen och se till att repet hänger ut från motsatt sida av ramen. Har din assistent tryck på glaset medan du drar repet genom ramen, som arbetar gummiskyddet över sömmen på ramen. Du ställer glaset på plats, och trycket från assistent kommer att hjälpa att få den sittande medan repet manipulerar gummi listen över kanten. Arbeta dig runt vindrutan tills vindrutan sitter på plats.
5.
Tillbaka vindrutan ram på fordonet med 3/8-tums Ratchet och uttag.


Relaterade artiklar


det bästa sättet att installera en bilradio & hålla den blir stulen
hur man mäter hjul backspacing
avgasröret tips
Vilka är fördelarna med torsionsstavar?
hur man installerar en LED-ljus bar på en Dodge Dakota
insugsgrenröret polering tekniker och verktyg
hur man gör en lastbil ett konvertibelt
hur man bygger prestanda i fyrcylindriga motorer
om f1 rattar
hur man installerar en pt rack cruiser tak