hur man installerar en draganordning på en krona

hur man installerar en draganordning på en krona

Toyota Corolla är inte känd för sin dragkraft, men det betyder inte att du inte kunde dra en liten släpvagn med en. Om du funderar på att flytta lägenhet möbler eller kanske bara dra en kanot till och från sjön, lägga en hake till din Corolla är en lätt modifiering att göra. Bilen som redan kommer med gängade insatser för en hake, så installationen är ganska lätt, med den enda komplikationen är den tung vikt problem. I detta fall är projektet fordonet en 2008 Toyota Corolla, men processen är liknande för andra året Corollas också.

Du behöver:
Jack
. Pallbockar.
Spray smörjmedel.
Stålborste.
Dragkrok kit.
3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
3/8-tums momentnyckel.


1.
Lyft upp fordonet med hjälp av domkraft och placera den på pallbockar. Se till att vagnen är säker innan du krypa under den.
2.
Applicera sprayen smörjmedel till svetsmuttrar på rambalkar bakom ryggen stötfångaren, använd sedan stålborste för att rengöra ur insidan av nötter. Genom att göra detta kommer du ta bort rost som kan finnas i nötterna, och gör installationen enklare.
3.
Lyft lås upp under fordonet, glidande passagerarsidan av dragkroken över slutrör, och utnyttjar avgaser som en vilande punkt så att du kan spärra den andra sidan på plats med hjälp av 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag, samt den medföljande hårdvaran. Dra inte åt det hela vägen, låt det löst tills den andra sidan är fastskruvade
4
Bolt passagerarsidan av dragkroken på rambalkar med de medföljande hårdvara. . och 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag.
5.
Åtdragninsmoment för maskinvara med 3/8-tums momentnyckel, utbyggnad och uttag, enligt de specifikationer som ingår i lås kit.

Tips och varningar


 • Detta är en Klass 1-ryck som kan dra upp till 2000 pounds. Kronan har en liten motor avsedd för bränsleekonomi, inte dra, så att inte överbelasta krok eller du kan skada motorn eller det organ i processen.


 • Relaterade artiklar


  Inaktivera spårningsverktyg
  hur man sätter en hake på en GMC safari
  vad är offset däck?
  instruktioner för översittare hund Dyno dominator
  bilstereo borttagning instruktioner
  hur man sätter på en motorcykel bagage väska
  varför inte röra HID lampor med händerna?
  hur man upptäcker att eluppvärmda stolar är på
  LS1 avgassystem tips
  hur man byter Heim lederna på en jeep