hur du tar bort en spoiler från en krona

hur du tar bort en spoiler från en krona

Det brukade vara att lägga till en egen flygel eller spoiler till din bil var det coolaste någonsin, med regeln är att den större vingen, kylaren det var. Allteftersom tiden går, dock håller på att förändras och de stora spoilers hoppar av mode, vilket ger ett problem: ta vingen bort eller drabbas av genom att bli retad av dina vänner. I detta fall är projektet fordonet en 1999 Toyota Corolla, men processen är liknande för andra fordon

Du behöver:. .
Assistant
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.
Avbitartång.
Pluggar i olika storlekar.


1.
Öppna bagageluckan och leta kabelnätet som går från stammen till spoiler för tredje bromsljus. Koppla ur denna sele med händerna, eller om den är ansluten med eftermarknaden ledningar, kapa trådarna med avbitare.
2.
Lokalisera skruvhålen som håller fast spoilern på stammen. Dessa är oftast ut mot kanterna av stammen, och i allmänhet kommer i par för varje sida. Skruva loss en bult från varje sida av spoilern med 3/8-tums Ratchet och uttag, lämnar två bultar för att hålla den på plats.
3.
Sänk däck locket så du kan fortfarande få en spärrfunktion under den, men så spoilern är nära parallell med marken. Har din assistent hålla spoiler medan du skruva isär den med 3/8-tums Ratchet och uttag. När det är låste upp, har din assistent försiktigt lyfta spoilern bort av stammen.
4.
Stäng stammen och placera pluggar på toppen av hål efter den spoilern så att du vunnit inte ha läckor i bagageluckan. Clip på plats. Pluggar finns på alla lokala järnaffär.


Relaterade artiklar


Inaktivera spårningsverktyg
hur man installerar en förstärkare i en Honda Element
hur man installerar barer toppmöte dragning
hur man installerar en in-dash radio i en bil
hur man installerar en främre fäste registreringsskylt på en Buick Rainier
turbo grenrör teori
hur man installerar tvärstag i en Cheva vårdagjämningen
rektangel rostfritt avgassystem tips
hur man köper drifting däck med färgad rök
hur du lägger till GPS-navigering på din honda