hur du tar bort en CD-spelare från en Kia Sportage

hur du tar bort en CD-spelare från en Kia Sportage

Kia Sportage infördes 1995, upphörde 2003 och kom tillbaka under 2005. Den ursprungliga Sportage var en traditionell bakhjulsdrift SUV medan den nyare modellen är en effektiv framhjulsdrift SUV. Ta bort CD-spelaren från din Sportage är ganska enkelt, särskilt om du äger en 2005 till 2009 modellen. Alltid lossa den negativa batterikabeln innan du tar bort din CD-spelare eller bilstereon, detta förhindrar elektrisk stöt

Du behöver:
Tänger
. . Handskar (tillval).
Platt skruvmejsel.
Phillips skruvmejsel.

2001 till 2003 Sportage


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln med din tång.
2.
Bänd stänger av luftkonditioneringen kontroll /ventilen. Ta tag i panelen med händerna och dra den kraftigt. Koppla ur anslutningen bakifrån.
3.
Bort de fyra skruvarna täcker och skruvar under rattstången. Använd en platt skruvmejsel för att bända upp täcker bort då använda en Phillips skruvmejsel för att ta bort skruvarna.
4.
Ta bort de tre Phillips skruvarna från förarens sida av instrumentbrädan. Öppna förarsidan dörr för att visa skruvarna. . : En är på sidan av instrumentbrädan, de andra två är nära huven spärren
5
bort de fyra Phillips huvud skruvarna instrumentpanelen på plats. Två av skruvarna ovan vägmätaren klustret: en är över radion, den andra är till vänster om ratten
6
Ta bort hela instrumentpanelen. . . Instrumentpanelen sträcker sig från vänster sida av rattstången till radion. Ta tag i panelen med händerna, sedan dra upp och ut för att ta bort den.
7.
bort radion skruvarna och ta bort radion. De fyra radio monteringsskruvar är synliga med borttagna instrumentpanelen. Dra ut radion och koppla ur kabelnät och antenn.

2005 till 2009 Sportage


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln med din tång.

2.
Dra av radio /klimat kontrollpanelen. Ta tag i panelen längst ned dra sedan den mot dig att släppa klippen. Ställ panelen åt sidan.
3.
Bort radion. Ta bort de fyra Phillips skruvar montering av radion. Dra ut radion och koppla ur selen och antenn.

Tips och varningar


 • Försök inte att ta bort en CD-spelare utan att koppla den negativa batterikabeln.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en noshörning liner
  oljekylare instruktioner
  hur man sätter en lund huva scoop om en Dodge lastbil
  hur man väljer aluminiumfälgar
  hemlagad Jeep Wrangler kall luftintaget
  hur man handhar en fjärrstyrning enhet
  hur du installerar en CD-växlare i en Ford radio
  Hur du tar isär en backspegel för en Saturn sl
  hur man kan minska hjulvikt
  Vilka är fördelarna av keramiska avgaser rubriker?