hur du installerar en laddtryckmätare på en turbo

hur du installerar en laddtryckmätare på en turbo

En laddtryckmätare hjälper dig att förstå hur din turbo fungerar vid varje givet tillfälle genom att ge dig viktig information om uppsving nivå som den körs på. En laddtryckmätare är en enkel att installera och lätt att underhålla utrustning som de flesta bilar med turbos kunde dra nytta av. Håll ett öga på din turbo s arbete genom att installera din egen laddtryckmätare hemma

Du behöver:.
Hylsnyckelsats
. Wire.
Laddtryck.
Laddtryck montera.
Lödning pistol.
Nåltång.
Voltmeter.


1.
Lägg ut den utrustning som medföljde laddtryckmätare. Du bör se en spårvidd, vakuum linje, T klämma och elektriska ledningar.
2.
Leta vakuum linje bort av turbo. Kapa linan och för in de två ändarna på långt ändar T klämman som medföljde mätaren. Fäst slangen mäta vakuum till den senaste anslutningen på T klämman.
3.
Efter inkoppling av din bil, kör slangen för mätaren till stugan. Se till att linjen inte bockas eller få virad runt alla kablar eller hinder.
4.
Om din mätare är tända, kör ledningarna den kom med i mittkonsolen och lödningar dem till kablar med samma färg som bara ström när tändningen är på. Du kan testa kablar med en voltmeter att lista ut vilka som är rätt. Detta håller spårvidd från kontinuerligt lysa upp och dränera batteriet.
5.
Fäst slangen från motorrummet till baksidan av laddtryckmätare. Fäst mätaren på instrumentpanelen med rätt spårvidd fäste för din bil, sedan tar det för en provkörning för att kontrollera att din mätare fungerar.


Relaterade artiklar


hur man kan anpassa Struts KYB agx
hur man målar en gastank
Hur du tar ut en stereo Jeep Cherokee
camaro ljuddämpare tips
enda kontra dubbla utblås för V6 mustang
hur man installerar en Spyder kall luftintag
hur man hitta och köpa billiga bilstrålkastare
Hur man testar en bilstereo
hur man byter ett batteri i en nyckelbricka
hur du tar bort en vanagon förarsäte