hur du installerar en huvudenhet på en dodge ram

hur du installerar en huvudenhet på en dodge ram

Trots att Dodge Ram var avsedd att vara ett verk häst, det betyder inte att uppgradera fabriken stereo till en med fler funktioner är en no-no. Lägga till en ny huvudenhet i ditt RAM kommer att göra körupplevelsen så mycket roligare, och du kan finna dig bakom ratten under längre perioder bara för att njuta av ljudet. Installationen inte är särskilt svårt, men det kan ta lite tid att göra rätt

Du behöver:.
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
. Eftermarknaden stereo.
Skruvmejsel.
Fordonsspecifika kabelnät.
Fordonsspecifika dash kit.
Avbitartång.
Wire crimpers.
Avisoleringstänger.
Blue rumpa kontakter.


1.
Dra bort ram som omger stereon och mätaren klustret med mild passiv kraft från dina händer. Luta rattstång ner och lyfta bezel borta från instrumentbrädan. Placera den på sidan så det är ur vägen.
2.
Skruva loss fabriken stereo från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och uttag. Lyft däck med en hand, och med andra, dra ur selen fabriken ledningar och antennen bly. Placera stereo åt sidan.
3.
Strip 1/4-tums som skyddar bort av alla trådarna på fordonsspecifik kabelnät samt kabelnätet som kom med eftermarknaden stereo. Varje tråd på varje selen är färgkodade och märkta. De är oftast samma färger på båda selar. Crimp en blå rumpa kontakt på varje kabel i fordonet-specifika kabelnätet med hjälp av en tråd VECKARE, sedan crimp varje ledare individuellt till motsvarande tråd med samma färg på stereon kabelnätet tills alla ledare har krymppassats tillsammans.
4.
Placera tråd bur som kommer med eftermarknaden stereo i mitten av instrumentbrädan kit, och använd skruvmejsel för att trycka in flikarna på sidan av buren. Du arbetar mot att låsa buren till kit, och flikarna kommer att utöva påtryckningar från baksidan för att hålla den stadig.
5.
Placera eftermarknaden stereo in i buren tills du hör ett klickande ljud. Koppla sedan in kabelnätet på baksidan av stereon. Anslut den andra änden av att ledningsnätet till selen från instrumentbrädan. Anslut antennen på baksidan av stereon, och skjut montering i instrumentbrädan. Bolt strecket kit på instrumentbrädan med hjälp av fabriken hårdvara och en 1/4-tums Ratchet och uttag.
6.
Placera streck bezel tillbaka på instrumentbrädan och tryck på den för att på plats.


Relaterade artiklar


turbo avgassystem tips
hur man kan förbättra prestanda på en Volvo 740
tyskland Färgtoning regler
hur man installerar ras sittplatser i en mustang
hur man installerar en draganordning på en krona
hur du tar bort krom från fälgar
hur man tråd en stötfångare vinsch
hur du tar bort en noshörning liner
hur du kan få en vinsch kabel på ett varna vinsch
hur man hittar billiga plats rabatterade bil omfattar