hur du anpassar en Mustang cabriolet

hur du anpassar en Mustang cabriolet

Om du råkar vara en av de lyckliga människor som äger en cabriolet Ford Mustang, du vet spänningen i att ha 300-plus hästkrafter till ditt förfogande när vinden blåser genom håret på en hög hastighet. Trots att du kör en cabriolet Mustang, är det fortfarande möjligt att skräddarsy din bil precis som Mustang kupéer. Dessutom, eftersom du äger en Ford Mustang cabriolet, flera unika uppgraderingsalternativ finns för dig

Du behöver:.
Light Bar
. Mustang hardtop.
Speedster täcka.
Fjäderben stag.


1.
Lägg till en cabriolet ljus bar till din Mustang. Konvertibla Mustangs inte har en hardtop som gör det lättare för bilens att vrida under hård acceleration. En Mustang Light Bar kommer inte bara ge dig en titt i början av California Mustang modeller, kommer den att lägga stelhet i kroppen vid kurvtagning och acceleration. Enligt amerikanska Muscle. com, behöver ljus bar kit svetsning. Detta gör det möjligt att installera en ljus bar med bara grundläggande handverktyg. (Se referenser 1)
2.
Täck baksätet genom att lägga till en "Speedster cover" på baksidan. Detta gör en fyra säte Mustang se ut som en tvåsitsiga roadster från 1960-talet. Enligt senare modell Restoration. com kan en Speedster täcka installeras och tas bort av en person utan verktyg, och det kan förvaras i bagageutrymmet om du behöver mer än två personer. (Se referenser 2)
3.
Installera en hardtop. Till skillnad från 1960-talet konvertibler som Ford Thunderbird kan en sen modell Mustang har både en mjuk topp och en hardtop installerade på samma gång. Enligt Smooth Line. com, öppnar du bara den befintliga mjuka toppen och placera hardtop på bilen. Detta görs utan några permanenta ändringar. Den övre kan tas bort i några minuter och gör din Mustang sticker ut i mängden. (Se referenser 3)
4.
Installera en strut brace. Även om detta alternativ är också tillgänglig för en Mustang Coupe, det är mycket viktigt för en cabriolet att ha en grund att en cabriolet kropp är benägen att vrida sig. Enligt amerikanska muskel. com, installera en strut brace är en enkel bolt-on projekt som kan genomföras på bara några minuter. (Se Resurser)


Relaterade artiklar


hur du lägger till GPS-navigering på din honda
bmw bilstereo avlägsnande
hur man för att koppla ett flak släpvagn
hur du tar bort en pelare trim från en Cheva Silverado
hur du installerar en laddtryckmätare på en turbo
ford radio monteringsanvisning
hur man mäter en cirkel hjulbultar
hur du lägger ränder till din bil
hur man installerar en rpm mätare
Thule rack instruktioner