hur du ändrar shifter ratten på en Silverado

hur du ändrar shifter ratten på en Silverado

När anpassa din lastbil, det finns massor av olika alternativ för att lura ut insidan för att matcha utsidan. Med Chevrolet Silverado, en av de mest populära ändringar göra är att ersätta ratten beståndet flytta på kolonnen med en av billet aluminium på grund av den låga kostnaden av delarna. I detta fall är projektet fordonet en 1999 Chevrolet Silverado, men processen är liknande för andra fordon

Du behöver:.
1/4-tums spärrfunktion
. 1/4-tums Torx huvud Hylsnyckelsats.
Ersättning shifter.
Blå tråd skåp.


1.
Parkera fordonet på en plan yta och se till att automatlåda är i parken. Tryck ner nödbromsen pedal med din vänstra fot att se till att fordonet inte rullar om du råkar flytta spaken på sin plats.
2.
Dra ner gummidamasken som går runt basen av växelreglaget manuellt. Detta kan vara väldigt tight så var noga med att inte rippa den i processen.
3.
Skruva loss växelreglaget från rattstången med 1/4-tums Ratchet och den 1 /4 tum Torx huvudet uttag. Skjut reglaget från berget på rattstången.
4.
Skjut ersättning växelreglaget i beståndet montera på rattstången. Sedan tillämpa den blå tråden förrådet beståndet bulten och installera det på reglaget med 1/4-tums Ratchet och 1/4-tums Torx hylsor huvud. Dra gummidamasken tillbaka över beståndet boot manuellt, återigen, försiktigt så att inte riva uppstarten.


Relaterade artiklar


hur man installerar en auto gauge mätare öka
hur du anpassar en Mustang cabriolet
hur till förbifartsleden den katalysatorer på en sierra lastbil
hur man gör ett lås motorcykel gasreglage
hur du tar bort en antenn från auto glas
hur du installerar en bult-on slutrör
skäl som talar mot fönster toning
hur man installerar en F150 krängningshämmare
hjul & däck passar guide
fördelar och nackdelar med lågprofildäck