bevilja gt bort ratten

bevilja gt bort ratten

Grant rattar är mycket populära bland entusiaster världen över för sina kostnader och enkelhet. En av de varumärken som Grant hjul är deras enkel installation och borttagning, den senare som kan utföras på 15 minuter med grundläggande handverktyg. Oavsett om du vill uppgradera till en bättre ratt eller bara korrigera en förskjutning av den ursprungliga installer, ta bort en Grant hjul är ännu enklare än att installera det

Förberedelser

Den är avgörande att du får hjulen pekade rakt fram innan du tar bort något, eftersom underlåtenhet att göra detta innan installationen är den främsta orsaken till en krokig ratt. Du kan ha en kompis att hjälpa dig att göra det visuellt, men det bästa sättet är att backa bilen fram till slutet på uppfarten, och driva den framåt cirka 20 meter till där du kommer att installera hjulet. När du får rätade ut saker, koppla bort batteriet och tyfoner knappen tråd för att förhindra potentiella shorts.

Ta bort Horn

På de flesta modeller av GT-fälgar, knappen bara unscrews med en moturs tur, men vissa kan kräva avlägsnande av tre skruvarna som kommer upp från baksidan av hjulens ekrar. Ta bort fjäderbelastad kolv och horn switch som en enhet, och se till att hålla alla delar ihop för enklare montering.

Borttagning av bultar

Ta bort de tre skruvarna (axel bultar) Att säkra hjul och låsringen till navet, och lyft ringen ut som en enhet. Ta bort axeln klämmuttern hållaren, är mycket noga med att inte böja det. Dessa clips är svårtillgängliga för de flesta bilar, och ännu svårare att tillverka. Ta bort den stora muttern i centrum (axelmuttern) med en djup-och uttag medan en kompis håller hjulet stadigt. Det är där de flesta människor går fel och råkar vrida ratten, så försiktighet rekommenderas.

Dra hjulet

Mark toppen av centrum inlägg med ett fett penna eller några Wite Out som referens, och dra hjulet från posten. Du kan antingen använda en specialitet avdragare ratt som de tillverkas av Grant (del # 5891, $ 16. 99 detaljhandel), eller så kan du tillverka en av en bit stålplåt. Trä medföljande skruvarna i hålen axeln bult, och hand-dra åt dem tills de är tryckta mot avdragare och rattstången. Vrid den övre bulten ett helt varv, och göra samma sak mot nästa. Fortsätt stegvis skärpning dessa tre bultar tills ratten dyker upp och landar i knät.


Relaterade artiklar


hur man målar motorcykel karosseri
inte kalluftsintag körsträcka inverkan gas?
hur man installerar och tar bort en Dodge RAM ryck släpvagn
hur man kan anpassa coilover suspension
hur man installerar fd3s laddtryckmätare
hur man borra huva stift
hur du gör din egen rack pickup
hur man gör en snorkla för en jeep
hur man tråd en generator mätare
vad är fordonsindustrin klarlack måla?