Så lägger du en krängningshämmare på en Jeep Wrangler

Så lägger du en krängningshämmare på en Jeep Wrangler

De flesta som kör Jeepar vill ta sitt fordon terrängförhållanden och utnyttja alla funktionerna i deras fordon. Men om du kör din Jeep på väg mer än utanför, gör det mer meningsfullt att ha alla bekvämligheter i en vanlig bil, till exempel en krängningshämmare. Om du vill placera en ny krängningshämmare på din Jeep Wrangler, när du går till baren själva installera en krängningshämmare kan göras på några timmar

Du behöver:.
3/8-tums Ratchet och uttag set.
3/8-tums Torx huvud Hylsnyckelsats.
Krängningshämmare kit med slutet länkar och bussningar.


1.
Skruva loss plastskyddet på framsidan av Jeep, precis ovanför stötfångaren med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Du kan hitta bultar som går runt krängningshämmare fästen, precis bakom stötfångaren på sidorna av ramen.
2.
Skruva loss främre stötfångaren från Jeep med hjälp av en 3/8- tum Ratchet och uttag och 3/8-tums Torx hylsor huvud. Om det finns fabriken krängningshämmare fästena på ramen, skruva isär dem samtidigt med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
3.
Skjut bussningar krängningshämmare på gungning bar, sedan bult dem till toppen av karmen med hjälp av fabriken hårdvara och en 3/8-tums Ratchet och uttag. Lämna bultarna löst tills kopplingen är monterad.
4.
Bulta krängningshämmare slut länkar till axeln och den krängningshämmare med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra sedan åt ner krängningshämmare monteringsfästena använda 3/8-tums Ratchet och uttag.
5.
Tillbaka den främre stötfångaren med 3/8-tums Ratchet och uttag och 3 /åtta-tums Torx huvud uttag, sedan tillbaka plastkåpan med 3/8-tums Ratchet och uttag.


Relaterade artiklar


hur man installerar en kropp hiss på en jeep tj
hur man installerar 5,0 kroppen mustang gaspådrag
hur man hittar en utväxling för racerbilar
hur man skär baksidan av en Ford F150 att installera subwoofers
hur du ansluter en bilstereo förstärkare för att högtalarna
hur du tar bort bilens högtalare
hur du ansluter min mp3-spelare i min bil
Vad är touring däck?
typer av camaro hjul
diy bilstereo kabeldragning