moon tak installation

moon tak installation

En moonroof med något annat namn är fortfarande en taklucka. Med andra ord finns det ingen märkbar skillnad mellan de två. När den först infördes som ett alternativ för köpare av nya bilar, var takluckan illustreras mer som ett fönster på taket, utformade för att låta solen i. I ett marknadsföringstrick, ändrad Ford Motor Co namnet till moonroof, sälja kunder på dess förmåga att låta månen och stjärnorna ses inifrån bilen

Inte för gör-det-självare

Installera ett moonroof är mer än ett svårt arbete. Det kräver kompetens inom många områden av bil installation, tung utrustning certifiering, t. ex. svetsning och interiör stoppning kunskap. Lägga till en moonroof är en av de saker bäst avgörs av licensierade installatörer som kan garantera deras arbete och åtgärda problem som kan uppstå när du använder din eftermarknaden moonroof.

Om du återställer eller bygga en bil från skelettet upp och vill lägga till en moonroof, överväga att köpa ett kit och installera kit innan du itu med interiören. Den svåraste delarna om hur du installerar en moonroof korrekt tillämpning av headliner på ett sätt som ser professionell och inte hindrar den vackra interiören eller moonroof och om den elektriska på ett sätt som inte påverkar bilens dator eller över andra komponenter.

Typer av Moonroofs

Precis soltak, det finns flera typer av moonroofs som kan installeras. Faktum är att om du letar efter en moonroof, bara handla soltak. Som nämnts är de samma sak och ger samma funktion.

Det finns statiska moonroofs som inte öppna alls utan är vacker, och det finns manuella moonroofs att luta öppna när du lossa deras lås och ställa in den på öppna, skjuta moonroof uppåt. Sliding moonroofs öppet elektroniskt och levereras med eller utan vind spoiler, men de styrs av en dubbel brytare som gör att du antingen lyfta moonroof eller att skjuta den hela vägen öppen.


Relaterade artiklar


hur man byter en bilstereo i en Toyota
hur man byter fjädrarna på en Cheva S10
hur du ansluter LED-lampor till bil
billiga sätt att anpassa din bil
Vad gör en blow-off ventil?
hur man använder ett USB-minne på en bilstereo
hur man väljer en bilstereo
hur man bygger bil ramper
hur du gör din egen batterikablar
installationsanvisningarna för en pionjär stereo i en Cheva lastbil