hur man programmerar en Jeep Liberty universell garage öppnare

hur man programmerar en Jeep Liberty universell garage öppnare

Programmering av Home Link sändaren i Jeep Liberty är en snabb och enkel uppgift som du kan göra på bara ett par minuter. Home Link-systemet som erbjuds i Liberty kan styra din automatiska garageport och ersätta den lagerbokföring trådlösa öppnaren som följde med dörren. Du kommer aldrig att leta efter öppnaren igen eftersom du nu kan styra garageporten från en knapp inbyggd i din Jeep. Du måste träna systemet att använda det, så följ stegen här för att få ditt hem Link programmerad.

Du behöver:
Original garageportöppnare fjärr


1
Vrid av din Jeep Liberty till "On"-läge. . . Jeep behöver inte vara igång, men bytet måste hålla på under programmering.
2.
Hålla den ursprungliga sändare 1 till 3 inches från Home Link knapp som du vill använda för din dörröppnare. Håll sändaren så att batteriet sidan av enheten är riktad bort från Home knappen Länk för bästa kommunikation mellan enheterna.
3.
Håll Home Link-knappen och knappen på sändaren samtidigt. Den blinkande Hem Link indikatorn kommer att ändras från långsamt blinkande snabbt blinkande.
4.
Håll Home Link knappen som du just tränat. Ljuset kommer att vända sig till en stadig glödande ljus för att indikera att knappen har utbildats. Du kan nu använda Home länk för att aktivera din garageportöppnare.

Tips och varningar


 • garageport kan öppna och stänga under utbildningen. Se till att det inte finns några barn, husdjur eller objekt i vägen för dörren.


 • Relaterade artiklar


  inte däckstorlek förbättra gas körsträcka?
  vad är syftet med en bakre spoiler?
  hur man sätter sänkningsfjädrar på en bil
  hur man rengör och måla en motor
  hur man kan förbättra effekten på en Kia Rio
  hur man byter en bil horn
  Lägga till en turbo till en Volvo
  hur du lägger hästkrafter till 6,0 lastbilar ford diesel
  Hur kan jag göra min camaro snabbare?
  hur man passar en laddtryckmätare