hur man installerar och tar bort en Dodge RAM ryck släpvagn

hur man installerar och tar bort en Dodge RAM ryck släpvagn

Om du äger en pickup, då du njuta förmodligen den mångsidighet och verktyg som bilen ger dig. Ännu bättre, lägg en hake till att lastbilen och göra det ännu roligare att köra genom att dra båtar, släpvagnar eller husvagnar bakom dig vart du vill. Med en V8-försedd Dodge Ram-i detta fall, en 2006 års modell-det finns gott om bogsering kapacitet att dra nästan vad du vill. Först, har du att installera missöde att få det att hända

Du behöver:.
Måttband
. Fisk tråd.
Momentnyckel och uttag.
Hitch kit.


1.
Mät avståndet mellan den bakre stötfångaren och reservhjulet med ett måttband. Om du har ca 4 inches utrymmet, då kan du fortsätta till steg 2. Om inte, inkluderade lägre reservhjulet ur vägen med hjälp av reservhjulet kit med din Dodge, sedan fortsätta.
2.
Tryck plast steg trim precis framför registreringsskylten på den bakre stötfångaren upp och ur vägen, sedan släppa de två vagnsbultarna medföljer lås kit genom beståndet hål i stötfångaren så att trådarna pekar nedåt.
3.
Bolt mottagaren del av hake under stötfångaren till vagnsbultarna med Ratchet och uttaget. Lämna dessa skruvar lösa så att du kan placera skumt senare.
4.
Kör fisken kabeln in genom lås, upp genom den böjda rör i den bakre delen av ramen och ut till utanför ramen. Fäst en bult och en plan platta medföljer lås kit till kabeln och dra sedan tråden tillbaka genom ramen, så att den gängade änden av bulten sticker igenom ramen och genom kopplingen. Löst tråd en bricka och mutter medföljer lås kit på bulten. Upprepa denna process för den andra sidan.
5.
Med momentnyckeln och uttag, vridmoment ner alla bultar till de specifikationer som ingår i lås kit. Sedan snap stötfångaren tillbaka locket på plats med hjälp av din hand. Avlägsnande är i omvänd ordning för installation.


Relaterade artiklar


tips och råd om kall luftintag för tuners
diy bilstereo kabeldragning
hur man installerar en säng mössa på en Toyota Tacoma
hur till förbifartsleden den katalysatorer på en sierra lastbil
hur man tråd en trailer plugg för 2005 dodge ram
hur du tar bort krom från fälgar
hur man installerar ett tillägg ett löv
hur man ladda en kall luftintag
hur man installerar och tar bort en Dodge RAM ryck släpvagn
hur man installerar en spårning av fordon enheten i bilen