hur man installerar en mätare bil vakuum

hur man installerar en mätare bil vakuum

Vi vill alla uppnå den bästa bränsleekonomin möjligt med våra fordon. Ett problem för förarna är att inte veta när vi kör våra fordon i det mest ekonomiska sättet. Lösningen i många fall, är lika enkelt som att installera en vakuummätare i fordonet. Vakuummetrar visar när motorn arbetar på det mest effektiva sätt. Föraren kan justera växel och gas kan tillhandahålla den bästa bränsleekonomin genom att övervaka motorns vakuum. Mekaniska vakuummetrar är en enkel installation för de flesta nybörjare mekanik.

Du behöver:
Vakuummeter kit
. Rakblad kniv.
Buntband.
Krok och ögla tejp.


1.
Parkera fordonet på en hård plan yta. Dra åt parkeringsbromsen och öppna huven. Placera rampen prop på plats.
2.
Identifiera ett vakuum linje på fordonets motor. Vacuum rader är små, mjuka svarta gummislangar. De är belägna på bilens insugningsrör. När en vakuum linje identifieras, skär den i två halvor med rakblad kniv och stick in plast T från mätaren satsen.
3.
Installera slangen vakuummätaren. Sätt slangen från mätaren kit till det fria änden av plast tee att du har installerat i bilens vakuum linje. Kör den här nya slang från "T" montering brandväggen av fordonet och se till att dra dem borta från rörliga delar och använda band zip att säkra den. Kör den nya slang via en åtkomstpunkt hål i bilens brandvägg och i det inre av fordonet.
4.
Montera mätaren. Hitta en plats där nya vakuummätaren kommer att passa utan att störa någon av bilens utrustning och är i förarens ögon. Placera en remsa av kardborre-band på flänsen av mätstickan s fästet och en annan remsa på fordonets streck. Sätt i vakuum slangar på baksidan av mätaren enligt tillverkarens anvisningar på förpackningen. När slangen är fäst, tryck mätaren mot kroken och öglan tejp på instrumentbrädan.
5.
Starta motorn. Kontrollera mätaren för rörelse för att säkerställa att den fungerar. Ta bort huven prop stav och stäng huven.

Tips och varningar


 • Även om det är möjligt att montera mätaren genom att borra ett hål och med hjälp av skruvar, kroken och loop band är mindre skadlig för plast instrumentbrädor.


 • Relaterade artiklar


  chevy turbo 400 automatlåda information
  hur du tar bort en installerad 2002 ford F250 radio
  hur man anpassade färgen förare krockkudde på en PT Cruiser
  vad är en billet grill?
  hur man installerar ett avgassystem stack
  hur man installerar en flip ner DVD i en Chrysler van
  anpassade chevy förorts diy aerodynamik
  hur man installerar rubriker på en LS1
  hur man borra ett hål i en ljuddämpare
  kan du använda fasta lyftare på hydrauliska kammar?