hur man gör jeep fälgar passar på en s10

hur man gör jeep fälgar passar på en s10

Installera en uppsättning Jeep hjul på en Cheva S-10 pickup skulle bli en utmaning. Du måste mäta cirkeln hjulbultar på S-10 och bultcirkeln på hjulen du vill använda. Jeep aldrig använt en standard bult mönster på sina hjul, och från modell till modell det finns skillnader. Ett alternativ är att köpa en uppsättning hjul adaptrar för S-10 med rätt bultmönster så att du kan skruva hjul på. Tillsammans med bultcirkeln, måste du kontrollera att hjulet har en rygg utrymme och bredd som passar S-10 också.

Du behöver:
Måttband


1
Mät hjulet bultcirkeln på din S-10 pickup med ett måttband. . . Du måste mäta över reglarna för att göra detta. Anteckna numret för senare bruk.
2.
Mät bultcirkeln på Jeep hjul och avgöra om de är samma som den cirkel på S-10. Om de inte är, måste du anpassa hjulen för att passa lastbilen. Anpassade kan beställas från många olika hjul företag och butiker prestanda.
3.
Jämför bredden på S-10 hjul till Jeep hjulet. Du kan mäta bredden med ett måttband genom att mäta från fronten, inre pärla monteringsytan till den bakre kornet monteringsytan. Om hjulen är olika bredder, kan du stöta på problem avslut, orsaka skada i hjulet, däcket eller lastbil.
4.
Mät tillbaka avstånd på Jeep hjul och jämföra med S tio-hjul. Återigen, om dessa siffror är mycket olika, kan du stöta på avslut frågor. Hjuldistanser finns för att hjälpa off bakslag avstånd oro på de flesta fordon, eller om du har en anpassad hjul adapter byggd, har dem lägga avståndet du behöver till adaptern.

tips och varningar


 • Wheel montering är inte alltid klippa och torka. Om du förändrar fendrar, förträngning bakkanten eller skenor ram, eller göra andra extrema förändringar, kanske du kan göra en uppsättning hjul passar mycket lättare.


 • Relaterade artiklar


  hur du anpassar min bil med fälgar
  hur man kan öka hästkrafter på en 2006 Dodge Charger
  hur man målar en bil ren metall prep
  hur man installerar en CD-spelare i en Ford kontur
  hur du tar bort en installerad 2002 ford F250 radio
  hur du installerar en hitch på en Cheva Silverado
  hur du tar bort nackskydden i en PT Cruiser
  Texas Färgtoning lagar
  hur man installerar en CD-spelare i en Ford F150
  hur man kan öka bromskraft av bromsarna i en 1988 honda