hur man använder en backup kamera

hur man använder en backup kamera

Det har förekommit hundratals säkerhet innovationer till bilar genom åren, och en av de nyare ettorna är backup kamera. Dessa slås på när du säkerhetskopierar, vilket ger en tydlig bild av marken bakom dig, liksom eventuella hinder, t. ex. barn eller leksaker. I detta fall är projektet fordonet en 2010 Toyota Prius, men processen är liknande för andra fordon
1.
Placera foten på bromsen och trycka på strömknappen för att sätta på bilen. När instrumentbrädan tänds, placera din högra hand på Växelspaksknopp och flyttar den till "R"-läge.
2.
Titta på in-dash övervaka precis ovanför växel shifter. När du placerar bilen i växel, vänder backup kameran automatiskt på och visar bilden bakom dig exakt hur det skulle visas i en backspegeln. Titta på kameran som du säkerhetskopierar regelbundet kontrollera de andra speglar för faror. Observera för alla föremål som kan skada dina däck, eller att du kan skada med bilen.
3.
Placera foten på bromsen och ställa bilen i "D" läge. Kameran stängs av automatiskt och displayen återgår till stereo eller navigering, vilket du har försett.


Relaterade artiklar


hur tråd upp dimljus till BMW E36
hur du lägger till belysningen när bogsering din båt, bil, andra
hur du tar bort stereon i en Ford Escape
hur du tar bort radion på en Honda
hur man får mer kraft i min Toyota husbil
hur du anpassar en Nissan Skyline
hur du spårar ett fordon
hur man installerar en avlägsen oljefilter
hur man installerar en kavaljer kall luftintag
hur man väljer en bilstereo