hur man ansluter en Sony stereo med en bil

hur man ansluter en Sony stereo med en bil

Sony tillverkar ett komplett sortiment av bilstereo för att passa behoven hos ett brett spektrum av bilstereo entusiaster. Från enkel DIN-format CD-spelare till dubbel DIN-storlek DVD navigationssystem, eventuella alternativ du vill adekvat kan tillhandahållas av en Sony stereo. Du kan lita på installationen av din nya Sony stereo till en tekniker från en eftermarknad återförsäljare, eller så kan du installera stereo själv för en bråkdel av kostnaden

Du behöver:.
Kablage adapter
. Frontplatta adapter.
Phillips-skruvmejsel.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från fordonets batteri av säkerhetsskäl.
2.
Ta bort stereo från din fordonets bindestreck. Särskilda anvisningar varierar mellan fordon. Rådgör med din bil bruksanvisning för exakta instruktioner. Dra radion tillräckligt långt för att komma åt kabeln grupper i baksidan av enheten.
3.
Dra kabeln grupper från fabriken enheten för hand. Ta tag i kabeln grupper av plast ledningar bindemedel, inte ledningarna själva.
4.
Anslut kabeln grupper att ett kabelnät adapter. Adaptern kommer att märkas för att visa var anslutningarna ska göras, antingen genom förkortning eller färgkoda.
5.
Sätt ett skal adaptern i öppningen av den borttagna stereo däck. Mata anpassade tråden grupperna genom baksidan av fronten adaptern.
6.
Anslut kabelstammen adaptern leder till rätt uttag på baksidan av Sony stereo. Kabelnätet Adaptern kommer att märkas att vägleda dina anslutningar.
7.
Sätt Sony stereo i öppningen av frontpanelen adaptern tills ansiktet på stereon är i jämnhöjd med gränser fronten adaptern.
8.
Återanslut
den negativa kabeln till den negativa leda på fordonets batteri. Placera kabelns klämman runt minuskabeln. Dra åt klämman med en Phillips-skruvmejsel. Klämman måste skärpas nog så att klämman inte kan flyttas runt ledningen för hand.

Tips och varningar


 • Se till att produktionen av den nya Sony stereo är inom säkra nivån är godtagbar för bilens högtalare.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör en bil handtag
  hur du installerar en radio i en Chrysler
  Hur man monterar en lastbil låda säng verktyg
  hur man hittar rätt momentomvandlare
  hur du installerar en dragkrok på en Toyota RAV4
  hur du kan få en vinsch kabel på ett varna vinsch
  enda kontra dubbla utblås för V6 mustang
  define hjul offset
  av överladdning
  hur man läser en storlek lastbilsdäck