hur du tar bort radion i en Hyundai Sonata

hur du tar bort radion i en Hyundai Sonata

I 25 år har Hyundais Sonata varit en stapelvara i de medelstora sedan fordonskategori. Under åren har stereon har sett sin beskärda del av uppgraderingar från CD-spelare till Mp3 kapabel stereo däck. Om du vill ersätta din fabrik radioapparater med eftermarknaden enheter eller reparera stereon, du kan välja att ha radion bort av en ljud-tekniker, eller så kan du göra det själv för en bråkdel av kostnaden

Du behöver: <. br> Phillips skruvmejsel.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln (eller jordkabel) från Hyundai batteriet. Använd en Phillips skruvmejsel för att lossa kabelns klämman. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln och vila bort den från batteriet.
2.
Öppna handskfacket för att komma till instrumentbrädan trim fästskruvarna. Ta bort skruvarna som finns högst upp i handskfacket öppning med en Phillips skruvmejsel. Dra streck trimma remsa från instrumentpanelen avslöjar stereo monteringsskruvarna.
3.
Bort de två skruvarna längst ned på stereon med hjälp av en Phillips skruvmejsel.
4.
bort de två skruvarna på botten av de två streck paneler på vardera sidan av stereo med en Phillips skruvmejsel. Ta bort paneler för att avslöja de två skruvarna på båda sidor av stereo. Ta bort skruvarna som håller stereo till stereo monteringsfästet.
5.
Dra Sonatas radio från instrumentbrädan tillräckligt långt för att komma åt kablar anslutna till baksidan av enheten.

6.
Dra kabeln grupper från baksidan av stereon. Ta fyra grupper (antenn, högtalare, strömförsörjning och förstärkare) av plast tråd bindemedel, inte ledningarna själva. Dra ut stereon helt från streck av Hyundai.

Tips och varningar


Lämna
 • jordningskabel bortkopplad från batteriet om du planerar att installera en annan stereo eller installera om radion innan du använder fordonet.


 • Relaterade artiklar


  sätt att anpassa en bil
  den bästa typen av Färgtoning
  hjul motprestationer förklaras
  bostads fönster färgton vs auto
  hur man får bästa möjliga ljud från din bil subwoofer
  original porsche ovala avgasrör tips
  ledningar instruktioner för Mallory hyfire 6a tändning
  hur du tar bort radion från en Toyota Solara
  Hur konvertera strålkastare att varselljus
  hur man ladda batterier mobiltelefon i bilen med adapter