hur du tar bort nackstödet på en GM

hur du tar bort nackstödet på en GM

Efter årtionden av byggnad bilar, har GM: s produktsortiment utvecklats. Så har den säkerhetsutrustning som finns inuti. En del av utrustningen som de flesta tar för givet är huvudstödet, som var utformad för att minimera whiplashskador, samt skydda huvudet från objekt som rör sig från den bakre delen av bilen till fronten i en kollision. Installera en sittunderlag eller en bakåtvänd övervaka kräver demontering av nackstöden på din GM bil, lastbil eller SUV

Du behöver:.
Små som insexnyckeln


1 .
Placera dig i stolen så att du står vid ett nackstöd. Lyft upp huvudstödet med händerna och titta på basen av huvudstödet, där glidskenor i på toppen av stolen. Två plastkåporna finns där. GM har två system nackstöd release tillgängliga. Man har en tryckknapp på sidan av plastlocket och en har ett litet hål i mitten av plast.
2.
Tryck på knappen på sidan av plast lock för att släppa nackstöd. Om du har nackstödet med ett litet hål, placera en liten insexnyckel i hålet och tryck in den med händerna. Detta åstadkommer samma mål som knappen, men du är med insexnyckeln istället.
3.
Lyft nackstödet. Placera den åt sidan.


Relaterade artiklar


define hjul offset
takräcke monteringsanvisning
hur man programmerar en fjärrkontroll för en 2002 Ford Taurus
keramiska bromsbelägg vs vanlig bromsbelägg
hur du tar bort en fabrik gallret från en Dodge Charger
hur man bifoga en klass 1 dragkrok
hur man installerar en kool vue kall luftintag
hur man gör en mugghållare satellitradio montera
corvette radio avlägsnande
hur du tar bort backspegeln på en Nissan