hur du tar bort en panel toyota stereo

hur du tar bort en panel toyota stereo

Installera en ny bilstereo i bilen kan helt ändra din körupplevelse, och göra den morgonen pendlar så mycket mer njutbar. Vissa bilar är lättare att arbeta med än andra, och i en värld av Toyotas, ta bort stereon panelen kan vara en ganska enkel upplevelse. I detta fall är projektet fordonet en 1999 Toyota Corolla, men processen är liknande för andra Toyota fordon samt

Du behöver:.
Skruvmejsel
. Phillips-skruvmejsel.


1.
Placera bladet på skruvmejsel mellan botten av stereo panelen och instrumentbrädan, försiktigt bända uppåt för att lossa kåpa från instrumentbrädan. Det hålls på plats med bilder, videoklipp och få bara en liten bit av tillgång kan du dra hela panelen bort av instrumentbrädan.
2.
Koppla ur kablarna från kåpa med dina händer. Detta kommer att frigöra kåpa från instrumentpanelen och tillåter dig att ta bort stereon helt och hållet.
3.
Skruva loss stereon från instrumentpanelen med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Dra ut stereon panelen med vänster hand, dra sedan kabelnätet och antennen från baksidan av stereon med din högra hand.


Relaterade artiklar


hur man installerar främre fjädrarna
hur man installerar en bakre krängningshämmare
Integra sänkningsfjädrar vs coilovers
hur man gör en ängel ögon strålkastare
Hur man använder en turbo timer
diy fönster toning
hur man installerar barer toppmöte dragning
hur man sätter sänkningsfjädrar på en bil
hur man uppgraderar Prius högtalare
Färgtoning instruktioner