hur du ansluter min iPod till min Jeep Commander

hur du ansluter min iPod till min Jeep Commander

Sedan introduktionen 2001 har iPod blivit en virtuell måste ha objekt för praktiskt taget alla, särskilt de på språng. Men lyssna på din musik med hörlurar är inte ett alternativ medan du kör. Men genom att använda en 3,5-millimeters till 3,5-millimeters ljudkabel kan du ansluta din iPod till din Jeep Commander's stereo så att du kan lyssna på din musik via bilens högtalare. 2010 års Jeep Commander har två stereo alternativ: en grundläggande, icke-touch-screen-modellen och en mer avancerad touch-screen-modellen. Båda kan anslutas till din iPod

Du behöver:.
3
. 5-millimeter och 3.
5-millimeters ljudkabel.


1.
Anslut ena änden av ljudkabeln i hörlursuttaget på din iPod.
2.

Anslut den andra änden av kabeln till den extra uttaget på Commander's stereo. Uttaget är märkt "AUX" och ligger i det nedre högra hörnet av stereon.
3.
Tryck på "AUX"-knappen på toppen av stereo, om du är med hjälp av icke-touch-screen stereo. Om du använder touch-screen stereo, tryck sedan på "Radio /Media"-knappen tills skärmen visar "Aux. "Detta kommer att ansluta din iPod till stereon.
4.
Sätt din iPod strömmen.

Tips och varningar


 • Din iPod kommer att fungera på samma medan ansluten till bilstereon, eftersom det skulle göra om du lyssnar på den med dina hörlurar.
 • Din iPod laddas inte är ansluten till din Jeep Commander's stereo. För lång enheter, kanske du vill ansluta din iPod till en valfri bil laddare.


 • Relaterade artiklar


  hur man applicerar dekaler bilfönstret
  keramiska bromsbelägg vs vanlig bromsbelägg
  bilstereo mottagarens installationsinstruktioner
  Hur många hästkrafter gör headers tillägga?
  Vad använder du en plint för?
  hur du gör din bil låter starkare
  lastnät instruktioner
  Jeep Cherokee radio avlägsnande
  hur man byter en kassett med en CD i en GM lastbil
  hur man installerar en flip ner DVD i en Chrysler van