hur du ansluter en bilstereo förstärkare för att högtalarna

hur du ansluter en bilstereo förstärkare för att högtalarna

Bilstereo entusiaster är inte de enda som kan uppskatta en förstärkt bilstereosystem. Förstärkare inte bara göra bilstereos starkare, ger de högtalarna ger ett klart ljud som tolkar ljudet på en hög nivå under hela sonic spektrumet. Detta innebär att en förstärkt stereosystem kommer att leverera en komplett ljud genom att framhäva de totala upplevelsen musikerna avsett. Du kan ha ett ljud professionellt ansluta en förstärkare till dina högtalare, eller så kan du göra det själv och spara kostnaden för arbetskraft.

Du behöver:
Högtalarkabel
. Kåpa borttagningsverktyget.
Högtalarkabel sele.
Förstärkare kabelsats.
Drill.
Gummiskyddet.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från fordonets batteri med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Den negativa batterikabeln ansluts den negativa batterikabeln till ramen av fordonet.
2.
Anslut terminalen förstärkaren ringen (från förstärkaren kabelsats) till pluskabeln på batteriet. Kör strömkabeln från ringen terminalen till förstärkaren. Borra hål i brandväggen av fordonet för att komma till stugan från motorrummet. Placera en gummigenomföring i den nya öppna för att skydda kabeln.
3.
Bort bilens stereo. Särskilda instruktioner för borttagning varierar. Rådgör med din bil bruksanvisning för instruktioner. Koppla loss grupperna i den bakre delen av stereo och anslut dem genom ett kabelnät adapter.
4.
Anslut turn-on bly och signalkabel (ingår i förstärkaren kabelsats) till kabelnätet adaptern och köra dem till förstärkaren. Kontrollera att signalkabeln är leds på motsatt sida av fordonet från strömkabeln för att undvika störningar.
5.
Ta bort beläggningar för de högtalare du vill ha förstärkt. Särskilda förfaranden för högtalare avlägsnande varierar mellan fordon. Rådgör med din bil bruksanvisning för exakta instruktioner.
6.
Koppla högtalarkabeln till högtalarna.
7.
Anslut en sele högtalarkabeln till varje högtalare.
8.
Kör högtalarkabeln från platsen på förstärkaren till högtalarna. Använd en kåpa för att ta bort alla paneler som håller fast mattan på golvet av fordonet. Lägg ut ledningar (högtalarkabel, signalkabel, turn-på bly och strömförsörjning) under mattor och ersätta panelerna för hand.
9.
Anslut högtalarkabeln, den signalkabel, kabeln och turn-on leda till förstärkaren.
10.
Anslut högtalarkabeln till högtalaren kabelstammen ansluten till högtalaren.
11.
tillbaka stereon i instrumentpanelen i fordonet. Anslut jordning kabeln till den negativa batterikabeln post. Dra åt kabelns klämman med hjälp av en Phillips-skruvmejsel.

Tips och varningar


 • Se till att produktionen av förstärkaren inom ett godtagbart intervall av högtalarna.


 • Relaterade artiklar


  hur till göra min Yamaha Custom har Loud Pipes
  hur man programmerar en stereo stridssignal bil
  vad är en differentialbroms?
  hjul motprestationer förklaras
  hur man installerar en Rockford Fosgate amp
  fördelar med Syntetisk växellådsolja
  hur man bygger en egen bensintank
  hur man glasfiber en stötfångare
  hur man beräknar kompressor öka
  hur du installerar en radio i en Chrysler