a6 radio avlägsnande

a6 radio avlägsnande

Audis trätt i mellanklassen sedan kategori, Audi A6, har klass-konkurrenskraftiga prestanda, lyx och ljud alternativ. När du lägger till komponenter till din Audi stereo eller reparera eller byta ut din radio, avlägsnande av fabriken systemet kan göras med liten bil ljudupplevelse. Du kan lita på uppgiften att ta bort A6 radion till en ljud professionell, eller så kan du göra det själv

Säkerhet

Innan vid varje uppdrag som innebär Audis elsystem, måste du först koppla bort den negativa batterikabeln. Kabeln, som också kallas jordkabel, är svart och ansluter batteriet till ramen eller chassi A6. Använd en 10-mm nyckel för att lossa kabelns klämman. Ta bort klämman från minuskabeln inlägget och rycka bort den från batteriet tills arbetet är avslutat.

Packa upp Radio.

Även om många fordon kräver att du tar bort minst en av instrumentbrädan paneler för att få tillgång till stereo fäste kan Audi stereo tas bort med två uppsättningar av Audi DIN Borttagningsprogram.
in DIN demonteringsnycklarna till de yttersta veck av de fyra hörn knapparna på stereon ansikte. Tryck verktyg i sina springor tills de låses på plats. Dra varje ringarna i slutet av verktygen jämnt när du skjuter radio däck från skvätt Audi. Att dra alla fyra verktyg på en gång, väva en snöre genom varje slingor och drar i snöret. Dra stereo tillräckligt långt för att komma åt alla anslutningar på baksidan av stereo däck

koppla bort Radio

Ansluten på baksidan av stereon kommer att vara fyra grupper av ledningar. Antennen, högtalarna, förstärkaren och strömförsörjning (från batteri). Ta bort varje av kabeln grupper av plast bindemedel tråd grupp, inte ledningarna själva.
Tryck krom DIN mekanismer verktyg release på sidorna av det borttagna stereo för att frigöra verktyg från radion.


Relaterade artiklar


hur man hitta och köpa billiga bilstrålkastare
hur man installerar en Kenwood KDC Excelon x811
hur man installerar en kall luftintaget på en ättling TC
av eftermarknaden bilstereo kabeldragning
hur du vill sätta en Alpine CD-spelare
billarm fjärrstart installationsinstruktioner
hur man installerar professionella Färgtoning
hur man får mer hästkrafter ur mina toyota tundra
hur man passar en dixie horn
Nissan Titan radio avlägsnande