varför ragla hjul på en mustang

varför ragla hjul på en mustang

En av de första eftermarknaden ändringar en ny Ford Mustang ägare gillar att göra är att uppgradera dessa lager sexton tums fälgar till dem som gör det möjligt för en bredare däck, en lägre profil och successivt titt

Du behöver:.
Trim avlägsnande snoka verktyg.
Phillips-skruvmejsel.

aggressiv hållning

Använda vacklade fälgar ger en mer aggressiv hållning till en Mustang. Den vanligaste vackla är en uppsättning nio tum fram fälgar och tio tum bak fälgar. Detta gör att bakhjulen sticka längre in i hjulhuset ger bilen ett "dra bil" utseende.

Muscle Car Titta

Många använder djup tallrik vacklade hjul eftersom de ger en illusion av att den bakre yxan i bilen är kortare och att hjulnavet ligger ytterligare under bilen. Denna effekt gör en Mustang likna en tidig 1960-talet muskel bil.

Högre köregenskaper

Använda off set fälgar på en Mustang bidrar till att öka kurvtagning eftersom bilen ställningstagande är bredare i den främre och bakre. Standard fälgbredd på en Mustang är sju inches. Uppgraderad fälgar lägga två inches till fronten fälgar och tre inches på baksidan fälgar.

Bredare Bakdäck

Staggered fälgar ger dig två extra inches i fälgbredd på baksidan av bilen. Beståndet däck på en Mustang är drygt sju och en halv inches bred. En tio tums fälg kan hålla en elva tum däck som kommer att hjälpa din Mustang krok upp med trottoaren på hårda lanseringar.

Mjukare Ride

Uppgradering fälgar innebär oftast att uppgradera till större diameter fälgar och uppgradering till tjugo tums fälgar innebär att du måste använda lågprofildäck. Använda lågprofildäck minskar åkkomforten eftersom det finns mindre luft att dämpa rida. Använda vacklade fälgar ökar däckets bredd och i sin tur förbättrar en Mustanger åkkomfort.


Relaterade artiklar


Hur du tar emblem från sidan av en gastank på en motorcykel
mustang prestanda tips
hur man gör en snorkla för en jeep
hur nyans en covertible fönster
Fish Tail rostfritt avgas tips
hur man installerar ett armstöd i ett 2007 Jeep Wrangler
hur man tråd en sub i ett bestånd radio
hur man installerar en GT hjul bidrag styrning
hur man installerar en eftermarknad stereo i en Jeep Wrangler
kolfiber avgassystem tips