mercedes radio avlägsnande

mercedes radio avlägsnande

Mercedes-Benz rekommenderar att du reparerar Bose däck stereon kontra ersätta den med en eftermarknad enhet. Bose-systemet är att föredra stereo för Mercedes på grund av kvaliteten på enheten och kompatibilitet med andra Mercedes-Benz ljudkomponenter. Faktum är att om du byter ut Bose systemet kommer du behöva byta eller anpassa högtalare och förstärkare för att matcha ohm nivåer av ljudanläggning. För detta ändamål konstruerade Mercedes radion att vara relativt enkla att ta bort

Säkerhet

Innan du utför någon uppgift för det elektriska systemet för Mercedes, måste du koppla bort negativa batterikabeln från batteriet. Den negativa batterikabeln är svart och ansluter batteriet till ramen för Mercedes. Använd en 10 millimeter skiftnyckel för att lossa jordkabel s klämma. Ta bort klämman från minuskabeln inlägget. Vila klämman bort från batteriet tills arbetet är färdigt.

Om du kringgå detta steg, du kan korta det elektriska systemet och orsaka kostsamma skador på jordkabel och andra delar anslutna till det elektriska systemet.

Ta bort Stereo från Dock.

Den fabriksinstallerade Bose stereoanläggning passar in i Mercedes streck trimma utan ett visst mått trim gränsen. Använd Mercedes DIN demonteringsnycklarna att dra enheten från instrumentbrädan. Sätt in DIN demonteringsnycklarna i öppningarna längst ner hörn stereo. Tryck verktyg i hålen tills de låses på plats.

Ta verktyg genom ringarna i varje ände och dra stereon direkt från instrumentbrädan. Dra tillräckligt långt så att wiren grupper är tillgängliga för hand. Ta bort DIN demonteringsnycklarna genom att trycka på krom spakarna verktyget release på vardera sidan om den borttagna stereo däck.

Ta tråd grupper från baksidan av stereon för hand. Se till att greppa kabeln grupper av plast bindemedel, inte ledningarna själva. Det finns tre grupper på vänster sida av stereo, högtalare, förstärkaren, och strömförsörjningen. På höger sida av stereo är antennanslutning. Dra grupper från stereo till helt frigöra stereo från Mercedes streck.


Relaterade artiklar


hur man upptäcker att eluppvärmda stolar är på
hur färga fordon klädsel
all terräng vs Helårsdäck
hur man installerar en bakre krängningshämmare
hur man sätter en hake på en GMC safari
typer av bilstrålkastare
hur bilen program nissan nyckelbrickor
hur man installerar lanterniner lastbil
bil golvmatta inredning idéer
hur du installerar en CD-radio i en Honda Element