hur man installerar en nackstöd videomonitor

hur man installerar en nackstöd videomonitor

Nackstöd monitorer ge underhållning alternativ för baksätet passagerare på långa resor eller för att hålla barnen sysselsatta. Det finns många förinstallerats nackstöd videomonitorer tillgängliga, installera din egen tillåter dig att utnyttja din befintliga nackstöd, lägga skärmen utan att behöva ändra utseendet på din bil. De flesta nackstöd övervaka kit kommer komplett med allt du behöver för att installera skärmen, men du måste ändå göra lite styckning i din befintliga nackstöd för placering.

Du behöver:
Nackstöd övervaka kit
. Måttband.
Krita.
Brukskniv.
Maskeringstejp.
Epoxilim.


1.
Mät interiör och djupet av huvudstödet svepning. Kåpan är den metall bostäder som placeras i nackstödet för att hålla övervaka på plats och bör medföljer monitorn i monitorn kit. Du kan köpa en bildskärm kit från elektronik och butiker auto.
2.
Ta bort den befintliga nackstöd från stolen och markera ett rektangulärt område på huvudstödet samma storlek som insidan av huvudstödet svepning.
3.
Gör två snitt i huvudstödet genom täcker förbinder motsatta hörn av rektangeln med hjälp av en brukskniv, med början en halv tum från hörn markerad rektangel. Nedskärningarna bör bilda ett "X" i mitten. Dra ytmaterialet tillbaka och blottar det inre av nackstöd. Det utrymme som skapas genom att minska genom klädseln bör vara tillräckligt stora för att passa den slöja, om mer utrymme behövs, förlänga nedskärningar. Säkra snitt täcka på sidorna av huvudstödet genom att använda maskeringstejp.
4.
Klipp och ta bort skum från huvudstödet i form och till djupet av kåpan. Test-fit kåpan som du tar bort skum för att du inte tar bort för mycket.
5.
Ta bort tejpen från klaffarna och vik flikarna i hålet i nackstödet. Placera epoxilim på flikarna och limma klaffar som skummet och sedan placera epoxilim på baksidan av kåpan och placera den i nackstöd, trycka fast på kåpan för att bilda en säker obligation. Låt epoxin torka helt i enlighet med självhäftande tillverkarens anvisningar.
6.
kablarna för bildskärmen genom huvudstödet barer om stängerna är ihåliga eller längs baren sidorna och ner locket på baksidan av sitsen till videoingångar. Anslut kablarna till ingångarna.
7.
Anslut kablarna till monitorn och säkra bildskärmen till kåpan enligt anvisningar från skärmtillverkaren. De flesta bildskärmar kommer att gå ordentligt på plats

tips och varningar


 • Många stater har infört video i rörelse lagar, kontrollera lokala lagar innan du använder en video medan du kör.


 • Relaterade artiklar


  installationsanvisningarna för barer Westin nerf
  hur man installerar en bar Eibach gungning på en GTI
  Thule rack instruktioner
  Hur ansöker man gnida-på dekaler
  hur man bygger ett flak för din lastbil
  Hur du tar bort växelreglage ratten
  tips på fönster toning vätmedelslösning
  hur du tar bort ett system bilstereo från en FJ Cruiser
  hur man installerar ett takräcke
  hur du tar bort en installerad 2002 ford F250 radio