hur man installerar en Ford GT super pump bil bränsle i 99 "till 04" Mustang GT och 99/01 cobra

hur man installerar en Ford GT super pump bil bränsle i 99 "till 04" Mustang GT och 99/01 cobra

Bilen Ämne är en 2003 Saleen S281 överladdade

lite info:

Målet var en enkel bekymmersfri och mest av allt FACTORY passform och utseende på en Ford GT SUPER CAR BRÄNSLEPUMPEN installera på en SN95 bil 99 och uppåt. Det är ganska vanligt att höra i denna swap om du aldrig vill ha en fråga bränslepumpen någonsin igen. Saken är dock en del känner att det är overkill, men när dina val är Focus SVT pump, SN197 pumpen, eller någon gud hemskt dyra kit av något slag. Ford GT Pumpen är faktiskt för de pengar den bästa valuta för pengarna och det sägs att bara en av dessa är bra till 6 till 700 hk utan en Kenne Bell BOOST-A-pump.

Du behöver:
Ford GT Super Car bränslepumpen (vår kom från D'Agostino Racing)
. .
Jack och pallbockar.
Extra uppsättning händer (tro mig en kompis skulle vara trevligt).
Grundläggande handverktyg att inkludera men inte begränsat till:.
Rachets, Extensions, skruvstäd grepp (man vet aldrig), stora som små förare skruv.
.
Kemisk handskar (du hanterar en bränsletank).
Ford Specialverktyg för bränslefiltret.
.
Assorted skriftlärda.
Öl (hjälper dig att fokusera).


1.
Få tag i din pump kit och ser till att allt finns där. Du bör ha:.

* En pump
* Basket och vit tub /nozel
* Packning
2
När du får tank ut ta en sekund för att täcka in allt som det sista du vill ha är en gecko eller något att hitta sin väg i tanken. Jag tänker inte täcka tank bort eftersom det själv explainitory.
3.
Dra tanken klar i bilen och fattiga allt innehåll i en väntan på ren hink. Var noga med att filtrera bort detta när du stackars det så att du kan återanvända den och nu är du redo att arbeta!
4.
tittar nära på som bilden och du kommer att se två pumpar. De nya Ford GT pump (silver) till vänster och Gamla 190PH lager Mustang GT pump (guld). Ja, sätter de dessa små pumpar i ett SC bil från Saleen.

Det är en plast korg nya Ford GT pumpen kommer in Sedan kit var avsedd för SN197 bilen tror jag. Men du kommer inte att behöva denna korg för din SN95 ansökan.
5.
Nästa klipp den gamla kontakten för beståndet bränslepumpen. Du måste ändra detta för din nya pump. Han hade 90 * klipp slutar att gå på dessa och arbeta med den nya pumpen. Du kan se dessa mål på följande bilder
6
:. . :: VIKTIGT ::::

Du måste titta noga för att din nya pump har positiva och negativa utmärkt. De är inte samma som på STOCK PUMPEN Terminalerna är på motsatta sidor. Lägg märke till detta INNAN du sätter pumpen i tanken och tanken i bilen.
7.
Märke till hur Ford GT enheten har en enda rör passande (vit) och lager enhet (brun) har två? Du kommer inte att behöva den nya korgen, slang eller packning som kommer i kitet eftersom dessa inte är för din bil.
8.
här inte har något att göra med installation, men gasen dörren cam i samma dag på pumpen. Det är ganska snygg och eftersom det är ganska blanka den tillför hästkrafter!
9.
Nu behöver du inte behöver göra detta, men är Ford GT pumpen många gånger större i flödet sedan beståndet pumpen. Så här är vad vi tänkte att det var lite av en grupp beslut. Eftersom det var en större pump skulle vi brukar så lite begränsningar på pumpen som möjligt och samtidigt bibehålla det ursprungliga syftet med det bestånd korgen som möjligt (vad det nu kan vara). Så vi borrade ett par små helhet i botten och så meddelar vi yo veta hur det blir.
10.
Svart tejp letar material på utloppet av den nya pumpen krympa wrap. Eftersom vi använder beståndet hög hatt slangar. Mark ville se en bra tätning med den nya Ford GT pump. Kom ihåg detta är inte precis en OEM del för denna bil så lite extra försiktighetsåtgärd nu räcker långt senare. Lägg märke till hur det går ihop som om det var ett bestånd ersättare pump?
11.
NÄSTAN KLART!

Detta var den sista lilla mod vi hade att göra innan du sätter tillbaka allt i tanken och tanken in i bilen! Pumpen gör låsskruvarna lite off när det är alla tillsammans igen. Så bara ta en borr och matchande stora borret och bara borra två nya hål i locket. Noga med att inte slå på pumpen eller på annat sätt fu-bar den gemensamma jordbrukspolitiken. I all verklighet du vill göra detta INNAN du komma så här långt, men vad kan man göra?
12.
ALLA KLART! Ta en ordentlig titt, eftersom din ska se ut precis som denna om inte du gör något lite annorlunda då vi är. Eller har olika kranar för pumpen etc. . . Då allt sätts ihop som det kom isär då KILLE !!!!

13.
Om detta är allt du har kvar så har du ett väl utfört arbete!

tips och varningar


 • myter: DU behöver inte en UPPGRADERAD FPDM med uppgraderingen! Efter att ha gjort massor av forskning om du bara uppgradera pumpen och ingenting annat i det området. Du behöver inte en FPDM uppgradering Såvida du inte har en pump och en BAP eller dubbel Ford GT pump uppgradering av något slag.


 • Relaterade artiklar


  auto färgton tips
  Ram Air vs kall luftintaget
  hur man kan sänka en Buick
  hur man gör en tre-hål högtalarbox
  hur man ansluter ett batteri isolator
  hur man ändrar jeep strålkastare
  hur man byter radion i en Pontiac Grand Prix
  hur man installerar bilfönstret-bricka LED-lampor
  vad är några sätt att göra en bil snabbare?
  hur man installerar en u-drag dragkrok