hur man ansluter en eftermarknad broms flygledaren på en Super Duty

hur man ansluter en eftermarknad broms flygledaren på en Super Duty

En Ford Super Duty är en slitstark pickup som kan dra tunga släp. Större släpvagnar har egna bromssystem som är elektriskt styrda från bogsera fordonet. En eftermarknad broms registeransvarige är en elektrisk apparat som skickar ström från det dragna fordonet på den elektriska bromsar på släpet. De två vanligaste typerna av broms-styrenheter är proportionella och tid försenas. Den proportionell regulator känner av hur snabbt bogsera fordonet stannar och tillämpar släpvagnsbromsar detta. Den tidsfördröjd bromsspak börjar ansätta släpfordonets bromsar efter en förutbestämd fördröjning som på enheten av operatören. Installationen förfarandena för både enheterna är samma

Du behöver:.
Bromsspak ledningar pigtail
. Skruvmejsel.
4 elledningar rumpa kontakter.
Bromsspak.
Ledningar VECKARE eller tång.


1.
Anslut kablarna från bromsen flygledaren till den bromsspak kabelnätet pigtail (finns hos din Ford-återförsäljare om din Super Duty kom inte med sådan) genom att skjuta den röda tråden från ledningarna hårpiska i ena änden av en elledningar butt-kontakt (finns på bildelar butiker) och crimp ner det med en kabeldragning VECKARE eller en tång. Skjut den svarta kabeln från bromsen Controller i andra änden av butt kontakten och crimp ner det. Ansluta följande ledningar på samma sätt: ljusgrön från ledningar pigtail till röda på bromsspak, vitt från ledningar pigtail till vitt på broms controller, och mörkblå från ledningar pigtail till blått på bromsspak
2. .
Ta bort panelen streck tillgång under ratten genom att vrida två holdingbolag klipp ett halvt varv i en moturs med en skruvmejsel. Lägre panelen och ställ den åt sidan.
3.
Leta reda på vit plast ledningsnätet elkontakt i instrumentpanelen området efter att ta bort luckan. Anslut den vita plast-kontakten på ledningar pigtail som du har anslutit till bromsen handkontrollen till den här kontakten.
4.
Tillbaka streck luckan genom att placera den i rätt läge och vrida innehav klipp i en medurs ett halvt varv med en skruvmejsel.
5.
Montera bromsspak på lämplig plats under instrumentpanelen där föraren kommer att ha enkel tillgång till justeringsgreppen på regulatorn. Använd monteringsanvisningar som följde med bromsspak.


Relaterade artiklar


typer av bilstrålkastare
keramiska vs kevlar bromsbelägg
hur man byter stereo på en BMW 528i
hur man byter en automatisk stereo med infinity
hur man installerar en dubbel DIN monitor dvd
hur du tar bort stereon i en Ford Escape
billiga sätt att öka hästkrafter i en 1989 Mustang GT
Bilen inredning idéer
skäl till att mörka fönster färgton
hur man ladda batterier mobiltelefon i bilen med adapter