hur du tar bort ford krom emblem

hur du tar bort ford krom emblem

Ford line-up av fordon har producerats i över 100 år nu, och en sak har legat konstant: Den blå oval emblem. Även om det är ett tema bland deras produkter, är inte alla fans av logotypen, och kanske föredrar att ha den ur sin bil eller lastbil än på den. Borttagning av emblem som kan göras i cirka 15 minuter med lite tålamod. I detta fall är projektet fordonet en 1997 Ford F-150, men processen är liknande för andra fordon

Du behöver:.
Vaxad tandtråd
. WD-40.
Pappershanddukar.


1.
Dra ca 2 meter i vaxad tandtråd bort av spolen och linda ändarna runt pekfingret och långfingret på varje hand så att du kan dra tandtråd spänd.
2.
Arbeta tandtråd bakom emblemet fram och tillbaka i en sågning rörelse. Arbeta dig runt emblem tills alla lim är avstängd. Du kanske behöver byta ut tandtråd om det går sönder på vägen.
3.
Använd tandtråd som maktmedel bakom emblemet att dra emblemet bort av lastbilen. Försök att inte böja emblemet i processen.
4.
Spraya WD-40 på ytan och låt det sitta i ca fem minuter. Torka av området rent med en pappershandduk för att avlägsna eventuella rester av klister.


Relaterade artiklar


10 saker att göra en mustang 5,0 snabbare
fördelar med Syntetisk växellådsolja
hur man ändrar jeep strålkastare
hur man gör hemmagjord huva skopor
hur man byter en knopp Jetta skift
bilens ljudsystem grunderna
BMW E39 projektor strålkastare installationsinstruktioner
hur man hittar en utväxling för racerbilar
auto metall målning tips
hur man byter en ratt växelspak