hur du tar bort en fabrik dodge stereo

hur du tar bort en fabrik dodge stereo

Under hela raden av bilar, lastbilar och stadsjeepar från Dodge, stereo optioner kvarstår riklig. Från CD-spelare och flera skivväxlare till iPod-spelare och satellit-radiomottagare, Dodge ägarna har flera alternativ. Du kan lita på att avlägsna din fabrik Dodge stereo till en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, eller så kan du ta bort det själv och spara kostnaden för arbetskraft

Du behöver:.
Trim verktyg borttagning snoka
. Phillips-skruvmejsel.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från Dodge batteriet. Minuskabeln ansluts batteriet till ramen av fordonet. Använd en Phillips-skruvmejsel för att lossa på cable'c klämman. Ta bort klämman från den negativa batterikabeln post.
2.
Bort instrumentbrädan kåpa som omger stereo och klimatanläggning rattar, med hjälp av ett trim verktygsstativ borttagning. Börja längst ned i trim och fungerar verktyget runt perimetern tills panelen är helt bort.
3.
Ta bort skruvarna på vardera sidan av Dodge stereo fästet med en stjärnskruvmejsel skruvmejsel.
4.
Dra stereoanläggning från instrumentbrädan fästet. Dra stereo tillräckligt långt för att nå alla anslutningar på baksidan av däcket.
5.
Koppla loss grupper från baksidan av fabriken stereo. Det finns fyra grupper, för antenn, nätaggregat, högtalare och förstärkare. Ta tag i grupper av plast tråd bindemedel, inte ledningarna själva.
6.
Anslut den negativa batterikabeln att driva fordonet eller några elektriska komponenter. Placera den negativa kabelklämman runt minuskabeln. Använd en Phillips-skruvmejsel för att dra åt klämman tills klämman inte kan flyttas runt ledningen för hand.

Tips och varningar


 • Om du planerar att omedelbart installera en ny stereo eller ominstallera bort däcket efter reparation eller förstärkning, vänta tills ditt arbete är slutfört innan du ansluter den negativa batterikabeln.


 • Relaterade artiklar


  subwoofer Inkopplingsbeskrivning
  mustang installation huva scoop
  bil larm monteringsanvisning
  hur man installerar hjul trimma hubcaps
  hur värme fjädrar för att sänka en bil
  hur du ansluter en last netto för en Pontiac Torrent
  2005 Honda Civic radio avlägsnande
  fabspeed Cayenne avgassystem tips
  vad är en husbil skal?
  cherokee nyckellösa fjärrprogrammering instruktioner