hur du ansluter en bilradio equalizer

hur du ansluter en bilradio equalizer

Bilstereo entusiaster längta efter makt, anpassningsförmåga och kontroll. Power kan tillhandahållas genom att lägga stor kapacitet högtalare och hög effekt förstärkare, alla anslutna med premium kabeldragning. Anpassningsförmåga kan fås genom att ta med en stereo däck som utnyttjar möjligheten att sköta flera komponenter genom en enda enhet. När det gäller kontroll, ger ingenting för användaren med möjligheten att skräddarsy ljudutgång deras stereo som en equalizer. Du kan välja att ha din equalizer installeras av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare eller så kan du lägga till en själv för en bråkdel av kostnaden.

Du behöver:
Korskopplingskablar
. Equalizer kabelsats.
Phillips-skruvmejsel eller 10-millimeters uttag och spärrfunktion.
Kåpa borttagningsverktyget.


1.
Koppla bort den negativa batterikabeln från fordonets batteri. Använd en Phillips-skruvmejsel (eller 10-mm nyckel för vissa fordon) för att lossa klämman av de negativa batterikabeln. Ta bort klämman från minuskabeln post och vila bort den från batteriet tills installationen är klar.
2.
Bort bilens stereo. Särskilda anvisningar för borttagning varierar mellan fordon. Rådgör med din bil bruksanvisning för exakt förfaranden.
3.
Koppla ledningarna grupper på baksidan av stereon. Anslut grupper att ett kabelnät adapter.
4.
Anslut turn-om bly från EQ kabelsats och patchkablar till kabelnätet adaptern. Anslut adaptern kabelstammen till stereon.
5.
Kör patchkablar och turn-on leda till att stammen av fordonet och ansluta dem till equalizern. Använd ett trim verktygsstativ bort att ta bort panelerna vid dörröppningar. Placera kablarna under mattor och ersätta panelerna för hand.
6.
Byt ut bilens stereo. Rådgör med din bil bruksanvisning för installationsanvisningar.
7.
Anslut den negativa kabeln till fordonets batteriet. Placera den negativa batterikabeln s klämma runt minuskabeln inlägget av batteriet. Dra åt klämman tills den inte kan flyttas runt ledningen efter hand.

Tips och varningar


 • Om det finns en förstärkare monteras i bakre delen av fordonet, Se till att kablarna equalizern patch på motsatt sida av fordonet som förstärkarens strömförsörjning för att undvika störningar.


 • Relaterade artiklar


  gör det själv dragkrok för en Nissan Sentra
  hur man installerar sänkningsfjädrar på Mustangs
  hur man installerar sänkningsfjädrar på en Honda Civic
  Hur du tar ut en jeep radio
  hur man passar en laddtryckmätare
  hur man installerar mätare på en bil
  hur du installerar en 52 mm radiator i en Toyota Supra
  av överladdning
  2003 nissan radio avlägsnande
  olika typer av bromsslangar