hemlagad fordon laptop montera

hemlagad fordon laptop montera

Även om det inte är säkert att använda en bärbar dator och köra samtidigt, kan det vara trevligt att ha en bärbar dator till hands när man slutar, till exempel för att finna bättre riktningar. Lämnar en laptop för att sitta på en stol medan du kör kan tyckas som en bra svar om inte den bärbara datorn diabilder och faller, vilket kan skada datorn

Plats

Att hitta en bra plats att placera den bärbara datorn är mycket viktigt. Du vill inte den bärbara datorn för att blockera din vision av vägen eller bli en projektil i händelse av en olycka. Om du ofta har en passagerare med dig, är passagerarsätet ut. Instrumentbrädan är inte en bra plats eftersom det kan skymmer. I mittkonsolen kan vara ett bra ställe att lägga den hemgjorda laptop hållaren eftersom det är ur vägen. Laptop hållare som är lätta att ta bort är också bra idéer om man beslutar att använda passagerarsätet för lokalisering av innehavaren.

Material

De material som används för att bygga en laptop hållaren i bilen måste vara tillräckligt stark att stödja den bärbara datorn men behöver inte vara industri-styrka bitar. Plaströr verkar fungera ganska bra, även metall, rörledningar och beslag verkar ha ett bättre utseende. Målning av komponenter kan bidra till att göra verket ser bra också.

Säkra laptop

För inte alltför många av de bärbara innehavare visat diskutera hur man ska säkra den bärbara datorn till innehavaren. Kardborre verkar vara ett bra sätt att säkra den bärbara datorn om, såsom kardborre-design tillåter ett starkt fäste. Att sätta loop bit av kardborrband håller den från att fånga på ens kläder.

ny idé flesta bärbara innehavare är fastsatt i golvet eller på instrumentbrädan i fordonet, men det är också möjligt att montera det i viss mittkonsoll . En annan idé är att montera den bärbara datorn hållaren till handskfacket med fästet fästen och ett plexiglas topp. Velcro kan användas för att säkra datorn till toppen, se till att det inte glider. Dessa kan göras för att glida över handskfacket och säkra datorn så att någon i passagerarsätet kan använda datorn medan föraren är fri att köra. Även om denna idé behöver en del arbete och rättegång, kan det vara bra att prova.


Relaterade artiklar


hur du tar bort en fabrik gallret från en Dodge Charger
hjul & däck passar guide
vilka bilar har Bluetooth kapacitet?
instruktioner för översittare hund Dyno dominator
hur du tar bort chevy pickup nackstöd
hur du installerar en VW New Beetle anpassade ratten växlingsindikatorer
Felsökning MSD tändning produkter
Hur man spelar en iPod på en fabrik radio
hemlagad vw strålkastare
hur man passa 10,5-tums fälgar på en Ford Mustang Cobra